tirsdag 25. august 2020

Rekkverk glass og stål

Rekkverk glass og stål

Rekkverk i alle mål og farger produsert i Bergen. Se mer og kontakt oss her! Finn rekkverk stål og glass. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Vi har fire hovedtyper av rekkverk , og vi kan tilpasse hver type etter ditt behov. Vi leverer, monterer og tilpasser rekkverk etter ditt behov. Et rekkverk i vedlikeholdsfritt aluminium og. Uten stolper og med store glass.


Rekkeverkstypen gir maks lys- og utsiktsforhold. Alltid konkurransedyktige priser! Minimalistisk og estetisk glassrekkverk uten stolper gir maksimalt med utsyn og utsikt.


Rekkverk glass og stål

Velg blandt alle våre rekkverk og. Et pent kvalitetsrekkverk i rusfritt stål som. Vi tilbyr også herdet og laminert glass for miljøer der. Nyt lyset og utsikten Glassrekkverk på terrassen gir deg fullt utbytte av en vakker utsikt samtidig som det bidrar til å øke romfølelsen, både ute og inne.


Vi produserer rekkverk etter dine mål, og du kan velge mellom 2farger. For rekkverk under 10m blir det et lite. Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder. Det vil si, med limt og herdet glass sammen.


Rekkverk glass og stål

Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og. Veggfeste for glass Icopal rekkverk stk. Vi kan levere rekkverk med stolper av stål , og det kan også leveres flere varianter uten stolper. Kjøper dere rekkverk fra Agder Glass og Fasade er dere trygge. Med rekkverk i rustfritt stål får du en moderne, men tidløs fasade som varer i årevis uten vedlikehold.


Romerike Glass leverer alt av glass i ulike tykkelser, farger og fasonger. Prisene på rekkverkene varierer etter type rekkverk , festeanordning, materialvalg, type overflatebehandling og størrelsen på. Kan leveres med både glass og. LINEA rekkverk i glass og aluminium er en god løsning for dem som ønsker å. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Format Stål og Glass er et firma under Format Gruppen.


Rekkverk glass og stål

Stålet i våre produkter er av ASIS. Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i stål med glass , rør eller wire for innendørs og utendørs bruk. Mulighetene er mange, du må. Aluminium er motstandsdyktig mot den kontinuerlige oksidasjonen som gjør at stål ruster. Stål Varmgalvanisering av stål er ett av de mest effektive og virkningsfulle.


Alle våre rekkverk glass har polerte kanter og er godkjent etter TEK. Vi lager alt fra helt enkle industri rekkverk til representative, arkitekttegnede rekkverk. Håndløpere kan vi lage i stål , rustfritt stål eller treverk. Vi konstruerer og produserer alle tenkelige trappemodeller med bærende stålkonstruksjon. Trinn og rekkverk kan leveres i stein, glass , stål , tre.


Aluflex Softline er et elegant og vedlikeholdsfritt rekkverk av glass og aluminium. Bolter i fotplater er av rustfritt stål. Dekklokk og endelokk leveres i PVC.


Passer best til hus og terrasser i treverk! Fakta:-Bygges i alle høyder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.