mandag 17. august 2020

Radontiltak støtte

Radontiltak som fungerer. Kontakt oss for å redusere nivåene dine i dag! Vær med å send legehjelp til de som behøver det mest. Ett skjema - tilbud fra flere leverandører av radonmåling. Hittil har de fleste som har oppdaget høy forekomst av radon i hjemmet fått tilbud om støtte til tiltak.


Nå er pengesekken tømt, og støtteordningen blir trolig. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Strålevernet anbefaler å innhente profesjonell hjelp til å få gjort radontiltak. Statens Strålevern oppfordrer alle til å måle radonnivåene i boligen.


Planer om å utføre et radontiltak , men er usikker på hva som passer best? Bestill en befaring for valg av radonreduserende tiltak her. Produkter for radonsikring og radontiltak i bygg med radonproblem og forhøyede radonnivå. Utvalgte produkter som senker radonivåer i alle typer bygg. Advarer mot passivt radontiltak.


Mer om radontiltak for kraftig reduserte radonverdier i boliger og arbeidsplasser. Alle nye hus skal bygges med sikkerhet mot inntrengning av radon. I eksisterende hus kan enkle tiltak i mange tilfeller redusere konsentrasjonen av radon. Husbanken gir tilskudd til ulike formål og målgrupper. Disse tilskuddene er rettet mot privatpersoner.


Det finnes flere firmaer som har spesialisert seg på å gi råd om. Les hva du kan gjøre for å redusere radonkonsentrasjonen i boligen din. Tiltak mot radon har vist seg å ha god effekt. Noen ganger er det nok å åpne vinduene i kjelleren, sier Angelvik.


I de første årene med støtte til radontiltak i boliger var ordningen lite brukt. Tidligere var det mulig å søke offentlig støtte for radontiltak i bolighus i Norge. Svenskene har også muligheten til å få offentlig støtte for utbedring av.


Rådgivning vedr radontiltak , radon kartlegging og undersøkelser av radon i byggegrunn. Viftesystemet leverer frisk luft og trekker ut brukt luft. Flere frykter at dette er veldig dyrt, og det overrasker derfor flere hvor billig det faktisk er å utbedre et hus med radontiltak. Hvis man i tillegg røyker, har man større risiko for å. Få pris på en radonmåler, radonmåling eller radontiltak fra flere tilbydere – via skjema. Tilbudene du får er helt gratis og uforpliktende!


Tidligere målinger av Statens strålevern viser at mange kommuner i Buskerud har. Stillinger innen montering av radontiltak og oppgaver innen bekjempelse av radon. Støtte fra kommunen: Nei, ikke fra Stange kommune i hvert fall.


Trykkendring: Siden det ikke er boareal i kjelleren har vi etter det jeg kan skjønne muligheter. Husk måling ved kjøp og salg av bolig eller ved. Kjeller Kjellergulv skal normalt støtte kjellerveggen nede mot jordtrykket.


Gulvet må derfor være støpt før det fylles til mot kjellerveggene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.