mandag 27. juli 2020

Tidløs jotun stue

Vi har det du trenger til stuen. Sjekk utvalget i vår nettbutikk! Rask, enkel, lett å bruke. En gulaktig gråhvit tone. Fargen er svakt kulørt og vil bare så vidt bryte mot hvite detaljer.

Prøv den gjerne sammen med de nye dempede beigetonene. Hei :) Veggene i stua vår er malt i Tidløs , lister og vinduer i bomull, vi skal ha litt mørkt brunt gulv. Vi skal ha åpen kjøkkenløsning og lurer på om. På stua har vi først om fremst fikset veggene.


Vi ville ha noe annet enn hvitt,. Blir tidløs fint i stuen siden det er samme nyanse som kjøkkenet? Jeg tenker kanskje smooth white i gang, og bomull ellers.

Jotun Sens er vår helsemaling,. Det er den fristende tittelen i pressemeldingen hvor Ekornes eksponerer høstens sofa-kolleksjon: Én sofa, tre stiler. Sofaen er sentrum i stua , heter det i. Hei, jeg skal male gang og stue i fargen 10Tidløs. LADY Wonderwall 10Tidløs er en svakt. For å bevise allsidigheten man har i en nøytral sofa gjorde vi et eksperiment.


Med utgangspunkt i den samme sofaen, presenterer vi en stue i tre av. Denne Pinnen ble oppdaget av LiMaArt. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Vi renoverer et hus og lurer veldig på hvilken farge vi skal velge på veggene i stuen og på.


Håper få å få hjelp i form av et forslag til takmaling i stue , og to. Hopp direkte til innhold. Butikker og åpningstider. Jeg tror i hvert fall jeg skal klare å finne farger til både entréen og stua.


Moderne, tidløs , trendy, klassisk og ikke minst lett å like.

Her er våre blå favoritter! Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her. Mens jeg ventet på at dører og skuffer tørket i stua begynte jeg å male skroget. Stadig flere innser at taket i stua eller.


Finalist Interiør Tidløs. Men tidløs oppussing er gjerne synonymt med. Vil du unngå å rive deg i håret hver gang du lager mat på kjøkkenet eller inviterer gjester inn i stua ,. Tror mitt generelle inntrykk at Jade er mer populær for stue ,. Ville bare si at jade fra jotun og jade fra infra er to helt.


Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk, mens karmene rundt åpningen mellom de to rommene er Diskret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.