torsdag 18. juni 2020

Vaske bunadskjorte milo

Har du kjøpt deg en verdifull bunadskjorte. Ikke stryk den før du pakker den vekk, det fører bare til at den gulner. Bruk et skånsomt vaskemiddel, såpespon til bunadsskjorter (kan fås på flere husflider) eller Milo.


Vaske bunadskjorte milo

Skyll gjerne i flere vann etter vask , fem til sju. Ikke sentrifugering, men drypptørke på henger. Slik har jeg fått beskjed av min mor å vaske linskjorta. OPPBEVARING OG STELL AV BUNADSKJORTE. Her finner du tipsene om hvordan du steg for steg vasker og steller bunadsskjorta di,.


Vask i maskin anbefales ikke,. Synes du det er vanskelig å få bunadskjorten fin? Hvordan vaske og stryke bunadskjorten? Her er noen tips for å få en strøken bunadskjorte. Bunadskjorte dame Rogaland er håndbrodert på krage.


Får du flekker på skjorten som er vanskelig å få bort med vanlig vask med Milo ,. Bruka av skjorta etter oppbevaring Klippet ut etter tilgang fra Kathrine H. Her er tipsene du trenger når du skal vaske bunadsskjorten. Generelt bør bunadskjorter vaskes for hånd. De krever skånsom behandling, riktig temperatur (maks grader) og et nøytralt vaskemiddel (f.eks Milo ). Jeg vasker (nesten) alltid min med Milo for sikkerhets. Den er i lin med hvite broderier. Dagens vanlige skjorter har isydde ermer som starter på skulderen mens en bunadskjorte gjerne.


Jeg har prøvd med Milo , blenda hvit,. En linskjorte skal helst vaskes for hånd i Milo ,. Husfliden selv sier de aller fleste av dagens vaskemaskiner fint kan brukes til å vaske. Jeg pleier å vaske på ullprogram på 30–grader og bruke vanlig Milo.


Er skjorten veldig møkkete,. Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet. Lynrask levering og lave priser hos Spar Kjøp - Bestill i dag! I snart halvannen uke har forretningen opplevd flere telefoner daglig fra folk som lurer på hvordan de skal vaske bunadskjortene sine. Dagens vaskemaskiner har så mange valgmuligheter at en del allikevel velger å vaske skjorten sin i maskin.


Vi gir deg tips om hvordan du skal. Da skal man heller være litt forsiktig og vaske. Rensing er beste løsning hvis du har tid til det. Bunadsstrømper i ull må vaskes med Milo ,. Vi anbefaler at broderte bunadsskjorter vaskes for hånd med et nøytralt vaskemiddel, Milo. Det er veldig viktig å skylle godt ved.


Dagens skjorter har isydde ermer som starter på skulderen mens en bunadskjorte gjerne har denne sømmen litt. Bomull er et slitesterkt naturmaterial som trenger hard vask , sterkt vaskemiddel og høy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.