torsdag 4. juni 2020

Pris koldtbord bryllup

Hadde satt veldig pris på å få velge selv hva jeg skulle spise. TS her, ja jeg tenker også slik,. Vi hadde stort koldtbord i mitt bryllup. Hvordan er prisen kontra treretters middag f. Har man da dessertkoldtbord også?


Er det kjipt med koldtbord i bryllup syns dere?

Tenker såklart et oppgradert. Haralds Selskapsmat leverer catering i og rundt Trondheim. Ta kontakt for catering i Trondheim. Oppgitte priser er kun ca priser og er ment som en veiledning på dagens kostnader på de forskjellige produkter og tjenester i forbindelse med bryllup. Catering av koldtbord og buffet i Oslo, Akershus og omegn.


Sammenlikne priser på catering og finn det perfekte koldtbordet til ditt arrangement. Våre koldtbord er svært populære hos våre kunder. Pris for utkjøring avtales.

Bryllup og konfirmasjon - egne priser. Det beste med koldtbord i bryllup er at man slipper å sitte pal. Kjøttpålegget er fra vårt eget anlegg, Matlyst. Er dere mange og dere ønsker god og smakfull servering til en god pris kan vi foreslå vår spekematbuffet. For brylluper se priser og praktisk informasjon under.


Jærgarden Kvalbein er en særdeles ettertraktet plass å arrangere bryllup. Prix Orre kan du bestille våre koldtbord ,. Med dette koldtbordet kan du trygt be gjester. Vi er inne i selve høytiden for koldtbord.


Vi har mange års erfaring fra både restauranter og innen catering. Hos oss får du velsmakende mat av beste kvalitet. Rettene i de forskjellige menyene er produsert til et visst antall gjester.


Koldtbord er en tradisjonell norsk buffét som består av tradisjonelle norske råvarer som f. Selv har jeg klart å presse prisen på ett koldtbord helt ned i 5- kroner per gjest. Gravid mor: Koldtbord bryllup. Vi tilpasser menyen etter dine ønsker og behov samt at den kan kombineres med Sushi og Tapas dersom det er ønskelig.


Vi skal ha koldtbord i bryllupet som vi ska lage sjøl. Vi tilbyr tapas, koldtbord , grilling samt masse annet spennende for enhver anledning.

Vi leverer catering til Alle anledninger, ditt bryllup , konfirmasjon,. Anbefaler en kombinasjon med 5-hovedretter og 4-tilbehør. Tapasretter, hovedretter, koldtbord og snitter.


Det som er deilig med koldtbord er at gjestene kan forsyne seg med akkurat det de ønsker. Se vårt utvalg av retter her. MATSPECIALENS 80-TALLS KLASSIKER.


Vi har en og respektert omdømme i hele Østfold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.