onsdag 10. juni 2020

Polarbad priser

Vi tilbyr massasjebad i flere prisklasser. Våre spa er av beste kvalitet, hvilket gjerne gir høyere priser , men vi har også en lang rekke modeller til gunstige. Priser merket med rødt er gjeldende for sommeren! Gruppebestillinger: Ved ønske om bestillinger for gruppe både i og utenom våre åpningstider, vennligst ta. De er designet for å fungere effektivt i ekstreme nordiske forhol og.


Polarbad priser

Spabutikken Polarbad er importør av utendørs massasjebad. Arctic Spas og Coyote Spas, som er Norges mest solgte massasjebad. Alle våre butikker selger nå utstillingsbad og lagerførte fjorårsmodeller til sterkt reduserte priser. Ta kontakt for oppdatert liste over hvilke bad vi har å. Din lokale Polarbadforhandler med butikker rundt i hele landet, utendørs massasjebad for Din helse!


Vi leverer til hele landet! Sunbelt Massasjebad Norge forhandler kvalitets massasjebad til svært konkurransedyktige priser. Våre bad produseres av Sunbelt Spas, en av verdens eldste og. Gå til vår nettbutikk for kjemikalier Se vårt utvalg av kjemikalier.


Polarbad priser

Men det er dessverre er det en del leverandører som har kunstig høye priser og selger utelukkende på store. Finn beste pris på Rubrikk. Prisene gjelder både i butikk og på messen når den er i gang.


Stort utvalg av Lay-Z-Spa oppblåsbare massasjebad til meget gunstige priser. Les mer om 680-serien her. Raskt og enkelt å montere. Med disse badene får du nyte opplevelse av luksus og velvære.


Stiklestadgolf- polarbad 40. Våre førsteklasses massasjebad for utendørsbruk er i særklasse konstruert for å klare et av verdens strengeste klima, og produktene våre passer derfor ypperlig. Sannsynligvis skal du ikke vandre mye.


Fullisolerte bad fra HotSpring i enklere design og med god kvalitet til utrolig gode priser. Med vedlikeholdsfritt utvendig panel, karmateriale,. Med motstrømsbasseng kan du svømme ute året rundt til en gunstig pris. Nå har vi kampanjepriser!


Polarbad priser

Kjøp utendørs boblebad fra ecospa. Annet utvalg fra nettbutikken: Kjemikaler og massasje produkter. Det kan bli fort bli virkelighet, men først bør du tenke gjennom et par ting.


Vi har gratis frakt på alle våre boblebad. Quality Spas Massasjebad. Vår bestselgende massasjebad -serie er også vår prisvinner. Modellserien leveres nå med luftkompressor og aromaterapi inkludert i prisen. Se mer om åpningstider, priser og alle fasiliteter p. Gavekortet kan kun brukes på ett spabad og kan ikke brukes på kampanje eller rabatterte priser.


Hotspring Massasjebad tilbyr bad av svært høy kvalitet. Nyt deilig varmt vann i badestampen og la kropp og sjel falle til ro. Boblebadet jeg testet kostet tusen og kommer med front, men uten armaturløsning og uten lys.


Det betyr at du selv må ordne med armatur og montering. KUN stk Mspa MONO consept-design igjen til denne prisen !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.