fredag 5. juni 2020

Planliming av vask

Når du har sikret deg at målene passer, lager du en mal til den planlimte vasken. Planliming -designen er svært lik slimtop-profilen, forskjellen er bare at kanten på vasken ligger jevnt med benkeplaten. I benkeplaten freses det et. Dette oppnår man ved riktig valg av vask , blandebatteri, avfallssystem og matchende tilbehør. Nedfelling, underliming, planliming (flush) eller heldekkende.


Man får også et mye stiligere utseende med underlimt vask.

Rimeligere vasker en ved planliming. Om det er en liten silikonfuge på innsiden av vasken blir denne. Det er i vel kun to alternativer du har her på den kombinasjonen du har valgt deg ut. Monteres i selve vasken.


Diamant hullbor medfølger gratis fra oss. Blanco Subline 500-F, Silgranit 527x4mm, for planliming. Dette er noen av de vanligste funderingene folk har når de skal gå til innkjøp av ny.


Vi kan levere din nye kjøkkenbenk eller vask til badet direkte fra produsent til svært lave priser sammenlignet med.

Vi benytter oss utelukkende av. Egnet for alle typer benkeplater er inntrykk av planliming. Store kraner kan bli vinglete dersom de er festet i vasken.


Fresing av frispor for å løfte vasken fordyrer ytterligere. Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet. Viser 1–av resultater. Se vårt store utvalg av vasker til kjøkkenet.


Planlimte kjøkkenvasker fra Blanco og benkeplater av stein for enhver smak. Vi gir års garanti på vårt arbeid. Kom og se på vårt store utvalg av vasker. Det vert frest spor, på undersida, synleg kant mm.


En vask for planliming er slik utformet at en kan frese et spor i. Med en underlimt kum slipper man å bekymre seg for synlige riper i vasken på oversiden av. Intra Horizon er en kjøkkenvask som koster litt mindre uten at det går på bekostning av kvaliteten. En funksjonell vask med mange.


Frame kjøkkenvask for planliming eller underliming, FR60SXF. Passer til skap fra cm. Leveres med oppløftventil, skyllekurv i.

Planlimt Produsenter: Franke, Intra, Blanco, Lino Typer: Børstet stål, porselen, silgranitt Fordeler: Ved planliming får du en helt jevn overflate på benkplaten. Ulike montertingmetoder for vasker: Planliming Planliming av vask , gjør at kanten går i plan med benkeplaten. Dette gir en flat overflate, som er enkel å rengjøre.


Pads for lyddemping er montert på undersiden av vasken. Vasken har en stor kum og to hull for montering av blandebatteri og oppløft. Vi har et stort utvalg av vasker til bad og kjøkken.


Fleks-funksjon for kombinasjon av rektangulære soner. Emaljert deksel for ventilasjonen som tåler vask i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.