mandag 22. juni 2020

Oslo brannvesen ledig stilling

Faste og midlertidige stillinger. Trenger du tips til å søke jobb? Sjekk ut vår jobbsøkeguide her! Minimum to års arbeidserfaring i 1prosent stilling. Forskrift om organisering og dimensjonering av brannvesen § 7-3.


Personvern og informasjonskapsler.

Du kan bruke ledige stillinger uten å logge inn. For deg som ønsker å bli brannkonstabel i utrykningsstyrken i Drammensregionens brannvesen IKS gjelder. Gardermoregionens interkommunale brannvesen. Oslo Brann- og redningsetat: 28.


Vi har ledig stilling som brannkonstabel deltid på Nesodden. For fullstendig utlysningstekst, trykk her. Jobb og ledige stillinger i Oslo.


Finn drømmejobben hos Jobbsafari, Norges største jobbdatabase med over 10. Habberstad AS: Valdres Brannvesen IKS er et selskap under stiftelse og søker brannsjef for nytt brannvesen.

Forretningskontoret vil sannsynligvis bli i helt nye. Det er for tiden ingen stillingsannonser publisert på denne. KF er organisert som et kommunalt foretak, eid av Ålesund kommune og med eget styre. Vår kjernevirksomhet er brannforebyggende arbeid og brann.


Avdeling: Institutt for klinisk. Følg med her for ledige stillinger! Fast stilling som deltidsmannskap ved Ringebu, Sør‑Fron og Vinstra, samt evt vikar ved Vinstra brannstasjon. Arbeidsområdet favner over samarbeidskommunene i. Vil du bli vår nye kollega?


Vi er om lag 1ansatte som jobber for å utvikle Norges største og viktigste gods- og passasjerhavn. Her er alle ledige stillinger som er registrert på FINN. Vi søker lagermedarbeider til stilling. Er du fornøyd i din jobbsituasjon?


Tolletaten tilbyr spennende og krevende arbeidsoppgaver i en organisasjon i endring. Flora brannvesen er eit deltidsbrannvesen med hovudstasjon i Florø sentrum og understasjon i Eikefjord. Vi hjelper deg med å finne en stilling som passer dine behov,.


Vi ligger sentralt plassert på Østlandet med ca. Nord-Troms Brannvesen har ledig 1 fast stilling som branning.

Her kan du se ledige stillinger eller. Finn ledige stillinger og send inn søknad! Ledig stilling - Renhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.