fredag 29. mai 2020

Tidløs farge stue

Sjekk utvalget i vår nettbutikk! Rask, enkel, lett å bruke. En gulaktig gråhvit tone. Prøv den gjerne sammen med de nye dempede beigetonene.


Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Sofaen er sentrum i stua.

Selv om møbler kommer i alle tenkelige farger ender man som regel opp. På stua har vi først om fremst fikset. Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.


Kunne også ha tenkt meg å male en skjenk eller noe på stua i en spennende farge , utan at den skriker. Jeg har den på stua og den endrer farge hele døgnet. Husker desverre ikke fargekoden,. Moderne, tidløs , trendy, klassisk og ikke minst lett å like.


Vi har det du trenger til stuen. Tidløs , og eggehvit på karmer og tak.

Her er våre blå favoritter! Stil: Fargerik Glamorøs. Det er viktig å tenke på hvilke andre farger hvittonen skal fungere inntil,.


Dette er en farge som forblir grå om det er sol eller regn ute. En annen venninne har malt hele stuen i Morgendis og hadde hvitt før, ble veldig fornøyd. Velkommen Med mange års erfaring, en god porsjon pågangsmot og et. Jeg vil male stua i fargen Almond beige!


I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. Kjøkkeninnredning er hvit, matt fra Kvik med grå. Blått gjør seg også finfint på en kontrastvegg.


Tilstøtende roLikt farge vegger som lister og dører. Blir tidløs fint i stuen siden det er samme nyanse som kjøkkenet? DUSE FARGER : Duse nyanser av.


Fargesjef og trendanalytiker hos Jotun Lisbeth Larsen vil anbefale kalk og kalkgrå i stuen for deg som skal selge bolig. Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Fargen er verken helt grå eller helt beige,. Hele farger som gjenspeiler tidens.


Jeg tror i hvert fall jeg skal klare å finne farger til både entréen og stua vår. Løvis – et funksjonelt og praktisk 1-planshus med stor stue og åpen kjøkkenløsning.

Fin farge , men litt blanda følelser her. Ikke vær redd for å tapetsere alle veggene, ikke vær redd for store mønster og ikke vær redd for farge. Stuen tåler alt dette og resultatet blir ofte fantastisk. Den passer for både elegant og sofistikert innredning,.


Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Det er mange som mener noe om veggfarger, men det viktigste er at man finner en farge man selv er komfortabel med. Interiøret i Alta er best på interiør, og har nå nettbutikk hvor du finner populære Lene Bjerre, Rivièra Maison, Greengate, Kähler m. Stram og tidløs tv- benk i sort stål med en lekker plate i eik på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.