torsdag 28. mai 2020

Oppussing av gravstein

Vi har et stort utvalg av gravstein som kan leveres over hele Norge. Gravsteiner i ulike utførelser og materialer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi kan pusse opp din gravstein.


Vi utfører alt av oppussing , inskripsjoner oppretting og bolting av din gravstein. Er gravsteinen full av grønske og skriften nesten uleselig?

Ta kontakt med oss på tlf. Over tid kan en stein bli grønsket og tilgrodd. Da trengs det en mer grundig rens av steinen,. Vi rengjør, og frisker opp gammelt gravminne.


Ofte kan mose og annet sitte godt fast, og det er vanskelig å rengjøre med vanlige vaskemidler. Vedlikehold av gravstein. Torgard Monument utfører alt av nødvendig vedlikeholdsarbeid og oppussing av gravsteiner ved kirkegårdene i Levanger, Frosta, Stjørdal.


Vi leverer og monterer over hele landet.

Profesjonell rens og oppussing av gravsteiner. Ikke forvent at en mosegrodd gravstein blir helt bra etter vask. Den blir mye bedre, men røttene til mose og lav har.


Se oversikt over forskjellige typer gravstein , former, dekor og kampanjestein som vi fører. Stor utstilling av gravstein i Oslo. Etter gravferden er det vanlig med oppsetting av ventetegn (kors eller andre symbol) i påvente av inskripsjon eller ny gravstein. Vi tilbyr rens og syrevask av gravminner.


Også ute på kirkegården ved behov. Ta også kontakt med oss ved navnetilføyelse og oppussing av eksisterende gravstein. Her vises et utvalg av modeller vi kan tilby fra Eide Stein.


Vi ønsker å bruke vår års erfaring i gravsteinsbransjen til å gi deg de beste råd og veiledning i valg og utforming av gravstein. Husk å velg bolting av gravstein og sokkel om dette er aktuellt. Bronsespurv nr 22 cm. Mose på gravsteiner - kjerringråd.


Fjerning av mose, lav og alger av en gravstein er et kjent problem for de fleste som har en grav de steller. Vi har spesialpriser og et stort utvalg av gravstein og gravmonumenter. I tillegg til å pusse opp.


Utfører oppussing på eksisterende gravmonumenter.

Høy kvalitet og hurtig levering. Vi utfører inngravering av nye navn og oppussing av eksisterende navn, samt vask og rens av gravstein og naturstein. Stort utvalg av gravsteiner i Bergen. Eget lokale med stor utstilling av gravminner.


Inngravering av nytt navn og gjør oppussing av eksisterende navn. Naturlige materialer som gir hver gravstein unike farger og mønstre. Er det kun oppussing av stein, kommer frakt og vask i tillegg. Norskprodusert, designbeskyttet gravstein fra Nergård Stenindustri AS. Vi er idag en av landets ledende leverandører innen gravstein.


Våre fagfolk er blant de mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.