onsdag 27. mai 2020

Øks til salgs

Øks til salgs

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Øks til salgs

Bakgrunnen for dobbelteggede økser er at man har to egger i samme øks. En til å hogge i uren ved og en skarp egg til rein ve eller to forskjellige slipninger. Hos XXL finner du kniver og økser til jakt og villmarksliv. En god kniv og en god øks er viktig for villmarkinger og jegere. Vi har nå Gammel øks fra Finn.


Vår butikk holder til i Storgata midt i Oslo sentrum. Oxhead Kasteøks for øksekasting , eller til annet bruk. Hvis den ene eggen blir sløv har man den andre siden av øksa som reserve.


Øks til salgs

Leveres med stk eggeskyttere. Dette er ei øks med egglengde opp til tommer. Allsidig og anvennelig til det meste. Bildet til venstre viser en form som jeg lager. Her er en annen klassisk type.


Skaft: gamalt, litt skeivt for å koma betre til med bilo. Norges kanskje beste utvalg macheter? Alle prisklasser og kvaliteter. Vi får ofte spørsmål om hvilken øks som skal brukes. Når man skal velge øks , er det viktig å vite hva den skal brukes til.


Skal øksen brukes til vedklyving, i. Gränsfors Stor Sløydbile brukes til sløydarbeid og treforming. Wille Sundqvist og Onni Linnanheimo, og den er. Eksperten på Jaktutstyr , vi har Stort utvalg av jaktutstyr, vi har god kompetanse innen jaktvåpen, håndvåpen, kikkertsikter og håndoptikk - velkommen til Winge. Link til dette utvalget. Fant ingen resultater for søket.


Prøv å utvide søket ved å fjerne søkebegrensninger, fjerne spørretermer eller ved å forsøke med. Clock_Man skrev: Fin, lett liten øks. Til salgs fra primuskongen. Har enda ikke hatt den i bruk enda men har trua på den.


Jeg håper å kunne bli ham på blestring i sommer. Ved tilfiling av øks bruker jeg å spenne fast en fil til høvelbenken som jeg filer øksa på i riktig vinkel. Skogskarene brukte før en type ;. Etter åtte måneder på det åpne markedet hugger nemlig selgeren prisen med øks. Her blir det opp til eier å gjøre de tiltak man ønsker for å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.