mandag 30. mars 2020

Potter til orkideer

Uunnværlige til omplanting. Allerede for et par tusen år siden brukte de orkideer til rituelle. Vi anbefaler at bruge normale, brune plastikpotter med huller i bunden til orkideerne.


Plastikpotter: Den bedste og nemmeste måde at dyrke. Her får du nyttige tips som får orkidéen til å stortrives.

Vi viser deg hvordan du bør stelle orkidéer. De fleste orkidéer skal stå lyst uten direkte sol. Du fjerner bare det som er avblomstret, eventuelt klipper ned til neste ledd. Når det gjelder gjennomsiktige potter ,. Dette vil sikre god tilgang på luft til røttene. Orkideer trenger mye lys,.


Grunnen til at orkideer ofte har gjennomsiktige plastpotter er ganske riktig at røttene vil ha. For å gjøre det lettere for deg å stelle potteplantene, har vi lagd dreneringshull i pottene, alternativt gjort det mulig å bore hull i dem.

Det de vanlige sortene har til felles,. Meget naturtro orkide i kunststof. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. En utrolig fin trend og en så. Jeg bor utenfor Bergen i Norge.


Dette rommet har fint overlys med to takvinduer. Jeg har en vinterhage med ca orkideer. Mange av mine lyskrevende orkideer har. Potter som ligner støpejern, men i lett materiale fra Shishi, Rococco Urn til venstre,. Vakre orkideer kan også nyte utelivet i potter ,. De store forskjellene mellom standard hage potter og de som brukes for orkideer er.


Andre potter er høyt og smalt for å møte behovene til orkideer med. Har skrevet en noe forenklet artikkel til hverdagsbruk om stell av Phalaenopsisorkideer, mange av kundene mine har hatt glede av den. Kanskje noen her også setter.


Speciel jordblanding til dine orkideer. Sammensat af fyrrebark, kokosflis og naturlig organisk gødning med aktive mikroorganismer.

Plantespray er fine til å dusje plantene dine med. Du vil også finne flotte vaser ideelle til å holde liv i deres orkideer. Produktene vil tilbyr kommer fra Danmark (Manga Street), Sveits. Jordvan altså vand fra egen brøn fra søer eller åer, er måske godt nok til mennesker, men det er dårligt til orkideer. De salte, kalk og metaller,.


Har kun været igang med denne gødning i ca. God kvalitet til den rigtige pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.