onsdag 26. februar 2020

Savnet i rogaland

Både politiet og mange frivillige i Bokn deltar mandag på et nytt søk etter den savnede fiskeren. En mann i 50-årene døde etter å ha blitt hentet livløs opp av sjøen i Bokn i Rogaland. En annen mann er savnet etter at sjarken deres gikk ned.


Det pågår en stor leteaksjon etter en hummerfisker som er meldt savnet i Arsvågen i Rogaland. Savner du kjæledyret ditt? Eller har du funnet et dyr?

Legg inn en annonse på Dyrebar. En mann er død etter å ha blitt hentet opp av sjøen i Bokn i Rogaland. Et redningshelikopter og fartøyer lette lørdag etter hummerfiskeren som ble meldt savnet i Arsvågen i Rogaland. Søndag morgen fortsetter letingen på land. Dette er en gruppe for dyr som er funnet eller savnet i Rogaland.


Hummerfisker døde etter forlis - én fortsatt savnet i Rogaland. Både fly, ambulansebåt, kystvakten og redningsskøyter deltar i søket etter en savnet person i sjøen ved Finnøy i Rogaland. En mann i slutten av 60-årene ble mandag meldt savnet i Bjerkreimselva i Dalane i Rogaland.

Hele 1av dem er menn. Vi har tonet ned bruken av vår hjemmeside. Les mer: kattevandreren. Post det her og få hjelp med letingen. Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du.


To savnet i Sør- Rogaland. Han ble sistobservert i Preikestolområdet. I Sandnes letes det også etter ensavnet. Politiet etterlyser år gamle Tor Bernhard Furenes. Landsøket etter mannen er.


Tips til politiet kan sendes til e-postadressen tips. Rogaland og Vest-Agder like etter midnatt natt til søndag. Bremnes Seashore-ansatt savnet ved Finnøy i Rogaland. Husby fra Stavanger er savnet.


Dagbladet): Sør-Vest politidistrikt har satt i gang leteaksjon etter fem menn i 50-åra. Reisefølge skulle etter planen ha kommet hjem søndag kveld etter å ha. Ingvild Bjerkeland flyttet hjem til Haugesund fordi hun savnet vestlandsværet.

Nå skal hun styre Filmkraft Rogaland. Samtidig er den andre ei ung jente på år fra Hundvåg. Den siste er fra Haugalandet. Liket ble funnet litt før klokken 19.


Stavanger universitetssjukehus for obduksjon, opplyser Sør-Vest politidistrikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.