tirsdag 25. februar 2020

Knottegummi

Vi har ulike områder som krever spesielle typer gulv. Det kan være alt fra datarom, operasjon stuer, dialyse og områder der. Her finner du et lite utdrag av hva vi kan levere av produkter i kategorien gummigulv. Full katalog finner du ved å laste ned PDF i bunn av siden.


Knottegummi

Stort utvalg sportsgulv til rimelig pris. Passer perfekt i alle treningsrom som et støtdempende og ergonomisk underlag. Gulvbelegg av gummi kommer i mange farger og mønstre, selv om knottegummi i ulike varianter nok er mest brukt.


Mest brukt er nok knottegummi i ulike varianter. UpoFloor Estrad ESD et et statisk ledende vinyl gulvbelegg. Den unike komposisjonen og strukturen leder vekk den statiske elektrisiteten jevnt over gulvet. Gerflor tilbyr markedets største sortiment av vinylgulv. Vi tilbyr innovative og dekorative gulv løsninger med høy fokus på miljø og design.


ANB) Ønsker du å male huset nå? Hva slags gulv du velger til kjøkkenet, har gjerne sammenheng med familiesituasjon, kjøkkenets øvrige innredning og selvfølgelig, smak og behag. Entréen er kanskje det rommet i huset som må tåle mest juling – og spesielt i høst- og vintermånedene står utfordringene i kø. Høstregn, grus, søle, slafs og snø er bare noen av utfordringene gulvet i entréen må møte. Velg et gulv som er klar for oppgaven!


Har også vurdert å legge tykt gummibelegg ( Knottegummi ) oppå parketten nå før den blir stygg og feste den langs veggene v. Easily share your publications and get. Vinylbelegg på rull, som dette fra Polyflor. Artigo Classic fra Polyflor er et. Ensfargede belegg bør endesnues for å unngå fargeforskyvninger. Mål opp rommet mest mulig nøyaktig før.


Per i dag er jeg usikker på om det fremdeles produseres ekte linoleum i historiske mønster. Tekst: Harald Sola Berentsen/ ifi. Foto: ristian Owren/ifi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.