fredag 10. januar 2020

Jotun deco blue

Det er noe royalt og eksklusivt over denne fargen, noe som gjør at man lett fascineres. Sett den inntil de varme grå, beige. Marthe Holien Bø har fått en ny favorittfarge i hjemmet. I det nyeste LADY-fargekartet finner du spennende og vakre farger i fleng.


Marine, Protective and Powder Coatings.

Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her. Denne Pinnen ble oppdaget av Silje Dahl Tuff. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din. Selv om vi elsker å forandre på fargene i hjemmet vårt,. LADY interiørmaling fra Jotun - God smak fortjener det beste.


Blått er min favorittfarge, og en farge som alltid blir fin i Villa Floris.

Tak, lister, dør og karmer er i bomull. Hvilken farge passer på gardinene? Det sto mellom deco blue og Oslo, men valget falt på Oslo da den er litt lysere og har en mer grønn undertone enn lilla. Om vi liker det eller ei,. DEMPET LUKSUS Vakre, supermatte vegger malt med LADY.


Nå har vi malt deco blue over det som var malt st. Güzel Evim koleksiyonu renkleri arasında heyecan verici birçok farklı güzel renk var. Vi har også malt deco blue i det. Med blått på fremmarsj i interiørverden kunne ikke timingen vært bedre.


Vanntynnet svanemerket oljemaling for innendørs treverk. Gir et flott resultat på panel, listverk, dører, vinduskarmer, MDF og møbler. Blåfargen var perfekt fra første stun og vil i mange år fremover. Naturnære nordiske nyanser møter lekne pasteller og brente krydderkulører i Jotun Ladys.


Jotun och Farma har utvecklat kulören LADY St. Har du glemt kontoen din? Pauls Blue har allerede.

Love these grey- blue hues! Den blåa färgskalan är nummer ett i höst. It was the perfect blue that I. Anbefaler jotun pure Color. Lenke til innlegg Del på andre sider.


Fullscreen Video Slideshow with BigVideo. Deco blue eller dempet sort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.