fredag 22. november 2019

Navneskilt med skinnmappe

Navneskilt med skinnmappe

Perfekt for butikkansatte og andre. Vi har alle type navneskilt og stempel til helsepersonell. Navneskilt Til Sykepleier. Se hva vi tilbyr og bestill her!


Navneskilt med skinnmappe

Praktisk skiltmappe med navneskilt i plast. Denne leveres i slitesterk nylon og er meget holdbar. Settes i brystlommen og blir holdt på plass med.


Fargeglade navneskilt og lommeskilt som sprer glede! Graverte navneskilt og 3D navneskilt i mange farger og varianter! Stort utvalg til gode priser! Rimelige navneskilt fra kr 80. Med eller uten logo og farger.


Rask levering og gratis frakt. At de ansatte skal ha tydelige navneskilt på arbeidsplassen, er en selvfølge for mange arbeidsgivere. I møter med kunder og samarbeidspartnere er det viktig å. Fargerike navneskilt med militærklemme. Alternativene mange med ulike bakgrunner og bilder. Stilig og personlige elementer.


Velkommen hos Color4care. Skinnmappe med navneskilt for brystlomme. Plass for penner og sakser ol. Velg mellom forskjellige farger på plate og skrift. Det er også muligheter for forskjellige.


Navneskilt med skinnmappe

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Gravert navneskilt plate i plastlaminat som er festet til skinnmappen. Sender over hele landet!


Columbi navneskilt er et kvalitetsprodukt for bruk i helse- og omsorgssektoren. Selv om navnet er det viktigste på skiltet, er det også viktig at yrkestilhørigheten er tydelig. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut alle feltene i skjemaet under og trykke på send bestilling. Colombi navneskilt er et kvalitetsprodukt for bruk i helse- og omsorgssektoren. Sikker oppbevaring av smykker!


Her kan du finne mye nyttig til helsepersonell slik som sko, klær, søsterur, saks, pinsett, navneskilt osv. Vi har også utvalg til hjemmet, slik som husnummer,. Hos oss får du både navneskilt med penneholder og tradisjonelle navneskilt med festenål eller magnetfeste på baksiden.


Dørtelefoner, porttelefoner, dørvideo og portvideo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.