torsdag 7. november 2019

Kjøkkenbenk stein

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Vi gjør rommene vakrere: med stein og glass! Benkeplate i stein og glass over kjøkkenbenk. Nordecos er din pålitelige partner ved valg, oppmåling og installasjon.


En av Norges største og mest moderne bedrifter innen bearbeiding av stein som bygningsstein, benkeplater og gravstein. Våre benkeplater i stein lyser opp kjøkken- og baderomsmøbler.

Vi leverer i hele Norge. Vi vil hjelpe deg med å finne et Granitop-produkt som svarer til dine behov og forventninger. Fagkunnskap bygget stein på stein. Form ditt eget gravminne. Finn nærmeste forretning.


Bygningsstein til prosjekter. En ny benkeplate kan skape et helt nytt kjøkken. Hos MAXBO finner du et godt utvalg av benkeplater i ulike materialer av høy kvalitet.


Kjøp på nett eller i butikk.

Hos IKEA kan du velge mellom spesialtilpassede benkeplater eller benkeplater i standardlengde. På jakt etter en ny benkeplate? Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer. For å få en kjøkkenbenk som lever opp til dine behov og den måten du. Det er et glimrende produkt som til forveksling kan ligne f. Kjøkkenbenken er kjøkkenets arbeidsplass.


Vi gir deg inspirasjon og veiledning til hvordan din nye kjøkkenbenk kan se ut, og hvordan du monterer den. Naturstein og kompositt er slitesterke materialer som tåler røff behandling. Rustfrie stålplater kan benyttes som kjøkkenbenk og til veggen.


Fordelen er at det gir et særegent uttrykk og at det er svært hygienisk. Dekton industrikolleksjon er en prisbelønt serie fra verdens ledende produsent av benkeplater i stein , Cosentino, som gir huset ditt en flott, moderne følelse. Bruk av stein i interiør er og blir eksklusivt, og vil bli lagt merke til.


Rask levering på benkeplater i granitt og kvarts. Vi har all stein som lagervarer. Lokal produksjon i Lier. Få utført uforpliktende befaring og montering av oss. Velg en slitesterk benkeplate i stein som tåler tøff behandling.


Se benkeplater i naturstein, kompositt og granitt her.

Til gjengjeld har du, med stein , en helt vedlikeholdsfri kjøkkenbenk i et rent naturmateriale, som tåler mye og som er svært god å bake på. Hvor holdbar en kjøkkenbenk av stein er, kommer an på type stein og hvor hard den er. Spør en ekspert før du handler, sier hun.


De er ca 10mm stein med noe fyllmasse under. Brodern kjøpte i utlandet og sparte mye. Eller er det bare å ta en ringerunde til firmaer som selger stein. Jeg har kjøpt hos Sigvartsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.