onsdag 20. november 2019

Kalk farge stue

Vi har det du trenger til stuen. Sjekk utvalget i vår nettbutikk! Gratis frakt fra 6kr. Rask, enkel, lett å bruke. Stort utvalg og rask levering! Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk ,.

Jeg lager farger jeg tror vil være gode for mange, og da vil jeg vil se dem selv på store flater. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Da vil fargen Kalk kunne se rosa ut. Det gjelder også deg som skal først bare skal pusse opp kjøkkenet…for så å ta stuen til neste år. Stue Trend Uteplass Interiør.


HUDTONER Liker du varme farger kan denne trendy nyansen være noe for deg! Nå er det kalk som gjelder. Hvilken ville dere valgt? Har mørke møbler, men en del pynt i sølv og lysere elementer.

Vil ha en farge som syntes på også, vil ikke ha kjedelige. Skal du male eller tapetsere stua ? Få gode råd om maling og tapetsering av stue og bruk fargevelgeren for å finne riktig farge ! Leilighet i gammelt hus med brede lister ved tak og gulv. Fargen liker jeg heldigvis. Den med muskatnøtt på peisen, var det kalk ? Skal male stuen og er usikker på fargevalg 13.


I tillegg finnes den nå i flere forskjellige farger. Har fargen Kalk på vegger i stue og gang. Klassisk Hvit i alle tak og på vinduer. Sett farge på ditt kjøkken og kjøp malt kjøkken fra Sigdal nå!


Og hvilke farger er fine å kombinere med grått? Hvordan kombinere flere grånyanser. Er veldig glad i grå-toner. Fine farger begge disse to du har funnet frem her.


Det kommer til bli kjempefint i stuen :) Er enig med deg i at kalk -grå kanskje kan. This Pin was discovered by Silje Lier. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Jeg synes grå farge på veggene i stua er veldig fin - hvilke farge har dere som ligner på bildet? Og kanskje frå skifer på peisen. Har så lyst å male veggene i stua i en varm gråfarge som ikke er for mørk og. Den fargen lignet mer på kalk som vi har på et annet soverom. Hun får en flaske i stuen før hun skal opp å legge seg, også sover hun fint.


Dette er kalkmaling fra Pure and Originale, farge Stjerneskudd som. Her er veggene malt i fargen Kalk fra Jotun. Finn denne og andre Pins på Inspirasjon til Gangstøbakken av Solveig Willis. Dette er en farge som forblir grå om det er sol eller regn ute.


En annen venninne har malt hele stuen i Morgendis og hadde hvitt før, ble veldig fornøyd. Jeg er i ferd med å velge farge på veggene i en leilighet, må bestemme meg innen mandag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.