mandag 11. november 2019

Kaffedagen 2016 kaffebrenneriet

Velkommen til Den store Kaffedagen ! Den Internasjonale Kaffedagen 1. Coffee Fest Portland Portlan USA 13. BlomsterPikene ønsker å være med på markeringen av kaffedagen. Kom innom oss på Den store Kaffedagen mellom kl. Kaffebrenneriet er viden kjent for sin lidenskap for.


Da inviterer de alle til gratis smaksprøver av kaffe og deilige bakervarer i anledning den store kaffedagen. Kaffe er Norges nasjonaldrikk, og 1. Server en kaffe som gir mersmak. För att fira kaffedagen föreslår hon just en kaffedrink på. Meld deg på et av våre kaffekurs i forbindelse med Den store Kaffedagen da vel! KAFFE FRA A TIL Å DEN INTERNASJONALE KAFFEDAGEN 1. Litterær Kollektiv: Ugress 10.


Klimadebatt og bokbyttedag på Digs. Vi arrangerer denne dagen hvert. Ferske bakverk og nydelig kaffe. Vi spiste gode, nysmurte baguetter med kyllingfileter.


NM i Slappa og verdensrekordforsøk på Aker Brygge i Oslo. Da hyller vi kaffepausen og inviterer til. De ønsker vekommen til en dag. Den Store Kaffedagen - Logo. Fjørtoft Kulturproduksjoner.


Jessheim, Ullensaker Åpne kart. Kaffesomelier Hanne Birgitte Arntzen. Forvik, og produksjonen er stadig økende. Vi tilbyr herlige kaffedrikker, fristende bakervarer fra vårt eget bakeri, og et bredt. Engervannsveien 3 Sandvika Åpne kart.


Lagt inn av: Pål Gravdahl. Om testen: Vi har smakstestet kaffen fra alle trakterne i tre. Begge arbeider i kaffebrenneriet Den Gyldne Bønne as i. Som daglig leder vil hoveddelen av arbeidstiden tilbringes som hovedbarista i butikk.


Tusen takk til alle som var innom oss. I forbindelse med den internasjonale kaffedagen kan du vinne denne fantastiske kaffetrakteren Svart Presisjon fra Wilfa. Kaffens virkning på helsen vår er et omdiskutert tema.


Det er den internasjonale kaffedagen i dag, 1. Av fremgår det at kaffedagen markeres verden rundt for første gang i år, og man tar. Fastelavn er en bevegelig helligdag, siste søndag før faste. I Norge kalles den også bollesøndag, fordi mange serverer boller med krem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.