fredag 29. november 2019

Iskaffe med vaniljeis

Her har du en litt luksuriøs en som inneholder både vaniljeis , sjokolade og krem. Det er både nemt og lækkert at lave sin egen iskaffe. I den her opskrift kan du se trin-for-trin hvordan du laver en god iskaffe. En søt iskaffe med hint av vanilje er vel så bra som vaniljeis i høye sommertemperaturer.


Hell over en enkel eller dobbel espresso, server med sugerør og skje. Varier med istyper - is med sjokolade.

En perfekt dessertkaffe. Den fantastiske smag af kaffe i kombination med vaniljeis vil imponere enhver. Ha store kuler vaniljeis i et høyt glass. Bland deg en deilig ismocca med vaniljeis og nyt!


Lag en deilig og oppkvikkende iskaffe med iskrem i sommervarmen. Enkelt og godt hvis du følger disse tipsene. Bland alle ingrediensene sammen i en blender i ca. En frisk og lækker iskaffe.


Den krydrede smag fra Espressoen i kombination med vanilje giver en lækker kaffeopskrift, der er perfekt til deling.

Kaffe er like godt om sommeren. Men da tar vi helst iskaffe ! Denne lager du på et dobbelt shot espresso, vaniljeis og topper med en dæsj pisket krem. Her kommer en med vaniljeis , deilig både som tørstedrikk eller dessert. Ice ice coffee (too col too cold):.


Kos deg videre, med iskaffe og sommer. Denne iskaffe bør bestemt være på alle kaffe-elskeres to-do liste. I dag går jeg altså all-in, og så snakker vi iskaffe med vaniljeis og hele pivtøjet. Kold og super lækker iskaffe med chokoladesauce og hindbær – det er svært at sige nej til!


Især fordi det kun kræver ingredienser og minutter. Her er et tips på hvordan du kan lage din egen iskaffe med tre enkle ingredienser. Frappuccino karamell iskaffe er en deilig iskaffe toppet med.


Den er fantastisk god og passer perfekt i sommervarmen. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Tusinde tak for at se med , håber at I kunne lide videoen.


Kom gerne med videoforslag. Stil endelig spørgsmål, hvis I har nogle. Når sommervarmen og kaffetrangen skal gå op i en højere enhe er svaret en lækker iskaffe , lavet med masser af kærlighed.

Luksus iskaffe med vaniljeis. Oppskrifter for iskaffe med vaniljeis. Ha kuler vaniljeis i hvert sitt longdrinkglass og hell den avkjølte kaffen. Hva med en deilig hjemmelaget iskaffe ! Lag din egen favorittsmak på din iskaffe. Et hint av sjokolade, karamell, vaniljeis eller kanskje.


Selv om hetebølgen lar vente på seg er det likevel nok av unnskyldninger til å kose seg med en deilig, forfriskende iskaffe latte. Nøj hvor kan det anbefales kan jeg godt hilse og sige. Specielt caféudgaven med vaniljeis #128521; Vil prøve tricket med isterninger.


Iskaffe smager helt forrygende på en varm sommerdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.