tirsdag 19. november 2019

Internasjonal kaffedag

Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Norsk kaffebransje hyller norsk kaffekultur.


Sted: Youngstorget Oslo Tid: mandag 1. Den internasjonale kaffedagen! Gratulerer med dagen til vår beste venn – kaffen! Stadig flere kaffeelskere verden over ønsker seg lysbrent kaffe. Norge må ta sin del av skylden, sier verdenskjent barista.


Kjøp kaffemaskiner, kapselmaskiner, kaffetraktere og andre smarte løsninger for kaffe i hjemmet og på reise. This year, the ICO and its 77. Puro Vann – Vannkjøler til jobb. I den andledning var jeg blevet inviteret ind i Meyers Madhus på Nørrebro, til morgenmad.


Wilfa har lanceret en ny. Mandag oktober er det internasjonal kaffedag. Rundt i hele landet drikkes det litervis av kaffe hver eneste dag, mest for kosens skyld. Kan vi øke prestasjonen, og forbedre. Vet dere forresten at det er verdens internasjonale kaffedag i dag?


Passer meg helt perfekt, jeg kunne aldri klart meg uten mitt sorte gull – selv om. Håper alle får en fin kaffedag. Kaffe er er must for meg! I dag er det den internasjonale kaffedagen!


Vi feirer med å dele ut de flotte kaffekoppene våre. Skriv hvilken kopp du ønsker deg i kommentarfeltet, vi trekker. Innlegg om den internasjonale kaffedagen skrevet av Solveig Hansen.


TransOnline-bloggen: Språk, skriving og e-publisering. Det er verdens internasjonale kaffedag og skulle du ha behov for å kvikke deg opp før du leser videre, er det godt mulig du setter over kaffen. Kjøpesentret har en stor parkeringsplass. God ettermiddag, Nordland!


Internasjonal kaffedag

Internasjonalt kaffedag besøk. Vi skal uansett snakke om begge deler. Det fantes en kaffedag fra før, som en kaffebar-kjede hadde etablert. Vi ønsket å markere den internasjonale kaffedagen,. En trivelig møteplass i Løten sentrum som fungerer som togstasjon, turistinformasjon, kafé og lokalmatutsalg.


De byr i tillegg på en rekke. Litt usikker hvor jeg skulle poste denne, prøver her. Tema: Grillat är godast! Doften av en nytänd grillbädd är en av den norrländska vårens och sommarens skönaste dofter. Vi har samlat våra bästa grillrecept.


Riktig god søndag dere Viste dere at det er den internasjonale kaffedagen i dag? Nordmenn topper listene blant kaffedrikkere, og drikker i snitt fire kopper kaffe om. DrSchwei: Med ønske om at tirsdag blir en god kaffedag. Positiv vibrasjon i stua her, så.


Міжнаро́дний день ка́ви — свято поціновувачів кави у всьому світі.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.