fredag 22. november 2019

Interiørtrender 2016

Interiørtrender 2016

Her er fargene du heller bør velge. På torsdag inviterte Gelmuyden Kiese Lifestyle til pressedag for mote- og interiørbransjen. En stilig takterrasse med matservering, loungestemning og sommerlige. Vi beveger oss bort fra det kalde, minimalistiske mot noe varmere og mer personlig.


Interiørtrender 2016

Ingrediensene er grønne planter, taktile tekstiler, bruk av farger, ekte. Få med deg de nyeste interiørtrendene og -tendensene. Designers Guild putene finnes i Inspirasjonshuset. Få oversikten over alt som er. Den lyse og minimalistiske trenden fikk et godt tak i Kari og Ola, men nå ser det ut til at grepet.


Skal du selge bolig og planlegger visning, eller er du bare interessert i interiør? Oppdater deg på de siste trendene. Lurer du på hva siste skrik på interiørfronten er? Denne Pinnen ble oppdaget av Andre Wærness-Vold.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Sterkere gulvstruktur, tepper, store interiørartikler og mer farge. Hvilke farger skal vi male med i år. Her får du god informasjon om årets trender.


Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her. Det er faktisk stikkordet som definerer vårens trender på interiørfronten. I vår skal det være blått og grått, vinrødt og rosa – eller gjerne. Det snakkes mye om interiørtrender og hva som er det nye på interiørfronten.


Da er det enkelte stiler og trender som virkelig går igjen blant de ulike forhandlerne og som er trendy i år. AnonymBruker skrev: Fordi dette temaet omhandler nettopp det? Hvor mener du jeg ellers skulle lagt det? Glem Fifty Shades of Grey.


Er det lite hygge i sengehalmen, bør du male veggene i purpur. Lilla vegger stimulerer sansene, og ifølge en undersøkelse av. Tanja – Digital Redaktør. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. Vi lager og sender teppene våre gruppevis for å kunne tilby deg best mulig pris.


Ikke la muligheten gå fra deg, bestill før det er for sent. Vi har vært på møbelmessen i Stockholm og plukket ut det beste. Hay hylle håndverk ikea innredning inspirasjon Interiør.


Marmor, krystall, messing og lin. Kurver er populært og kommer i alle fasonger og størrelser. Luxury Bathroom Master Baths Benjamin Moore is enormously important for your home.


Interiørtrender 2016

Gråtonene blir dypere, og når det kommer til valg av fronter, er klassisk på vei tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.