tirsdag 19. november 2019

Inspirasjon liten stue

Sjekk utvalget i vår nettbutikk! Nye hoteller oppføres daglig – for ethvert budsjett. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Stuen skiller seg fra andre rom i huset med tanke på at dette rommet oftere skifter.


Vi har satt sammen en liten sjekkliste.

Har du en liten bolig, kan du leve smart og godt. Her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd! Få inspirasjon , tips og gode råd til oppussing av stue her.


Uansett om du har stor eller liten stue kan du bruke tekstiler for å fremheve det du liker eller skjule det du ikke liker ved rommet. Tunge, tette gardiner hindrer. Har du begrenset med plass og trenger inspirasjon til å innrede? FLEKSIBEL STUE : I den lille leiligheten til arkitekten er plassen svært godt utnyttet.


Veggene er brukt til oppbevaring og en fleksibel skyvedør som.

Noen skal kanskje pusse opp stua etter jul,. Ingen hemmelighet at jeg liker farger. Innredning av liten leilighet. Smart stue under skråtaket. Rask, enkel, lett å bruke.


Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Inspirasjon til ny stue. Dere kan selv melde dere på Drømmekveld – og her er listen over byer de har det i! Norske stuer er mer aktive. Personlige gjenstander og arvede klenodier bør ha en sentral plass i stua og mye inspirasjon kan. Enten det er et slitent soverom eller en kjedelig stue som. Gå tilbake til listen din fra punkt og.


I enhver ledig tid sitter jeg å samler inspirasjon til huset. Interiørarkitekt MNIL Kathinka Dalseg Størrelse: Har du liten stue , bør du velge et gulv med mørk flate. Vekommen hjem til Egil sitt hjem i Mandal.


Til slutt vil jeg bare ta med en liten sak…- enten vil Egil være uenig,.

Liten leilighet på kvadratmeter med smarte løsninger for å få mest mulig ut. Her får du garantert inspirasjon. Tenker du over hvordan du lyser opp de ulike rommene i huset ditt? Slik får du det koseligere hjemme med riktig belysning og gir deg belysningstips.


Bruk dem som utgangspunkt eller som inspirasjon når du skaper din egen bildevegg. Større bildevegg passer utmerket til store stuer og de større veggene. Les hele oppussingsguiden her.


Reklame i samarbeid med Skeidar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.