onsdag 6. november 2019

Inspirasjon lamper

Vi har et stort utvalg av lamper og belysning. Bestill en lampe fra oss i dag! Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff. Fri retur og gratis frakt over 4kr.

Stort utvalg av interiør hos Miinto. Gratis frakt over 4kr. Hos Lampehuset finner du inspirerende artikler om lyssetting, trender, anbefalte lamper og varemerker hos Lampehuset. Se her for å bli inspirert, og få Lampehusets. Når man skal velge en lampe over spisebordet er det viktig å tenke på lysbehovet.


Ofte blir spisebordet også brukt som et arbeidsbor og da har man behov for et. Gode tips til belysning i stuen.

Hvilke lamper passer til en stue og hva bør du tenke på? Få den riktige belysningen i ditt kjøkken. Vår guide hjelper deg med valg av pendel, vegg- eller taklamper.


Kom gjerne innom butikken for å se vårt stadig voksende utvalg av lamper. Inspirasjon med lamper , med og uten LE les her. Lamper kan gjøre mye med stemningen i et rom. Her har vi i Bohus samlet våre beste tips til hvordan lamper kan skape ønsket atmosfære.


Lyskulturene våre er ulike og det finnes ingen fasit for oppsett av belysning. Det man føler er riktig for en, er som regel det. I Norge er vi opptatt av at lamper.


Rustikke lamper lamper vi liker Ny rustikk belysning til huset eller hytta? Her er noen råd som hjelper deg på veien. Velger du en lampe uten reguleringsmuligheter, gjelder det å treffe blink ved første forsøk.


Faller valget på en bevegelig variant kan du prøve deg. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Gigantisk utvalg av lamper. Oppdag mange og flotte nyheter hos Lampegiganten nå! Vi benytter cookies for å sikre en god brukeropplevelse. Må vel investere i noe ny belysning på soverommet.


Er litt usikker på om vi skal ha bordlamper på nattbordene eller om det blir vegglamper. Jeg har laget denne bloggen da jeg lever og ånder for DIY (do it yourself). Jeg håper på å inspirere dere med tips, bilder og forklaringer. Se vår guide om lamper til gang og vaskerom. Om det er taklamper, pendler eller vegglamper, så finner du inspirasjon til belysning i vårt store utvalg.


I dag har jeg lyst til å vise dere lamper litt utenom det vanlige! Finn inspirasjon til hvilke interiørtrender som passer best for deg. Holder du på med hagen eller terrassen din?


Vi kan gi deg masse inspirasjon til hagen din og viser deg gjerne at in-lite hagebelysning kan gjøre ditt utemiljø til. BREDT UTVALG: Gulvlampe, bordlampe, vegglampe og taklampe til alle rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.