onsdag 28. august 2019

Matt eller blank maling

På utkikk etter maling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Tidsbegrenset tilbu kjøp nå!

Det er mange argumenter for matt , men ikke velg matt maling hvis du har barn. Blank maling gir gjenskinn i rom med lite naturlig lys og er enkel å rengjøre. Matt maling gir fargegjengivelse og skjuler skjøter. Lurer du på om du skal velge matt eller blank maling til huset?


Husk på at glansen også påvirker husfargen. Få farge- og glanstipsene her! Bruk matt maling i pussede tak eller platetak.

Men har du panelt tak (himling) står du langt friere. Da kan blank maling gi liv til rommet med spennende reflekser. Matt eller blank – hvilken glansgrad bør du velge?


Lekker fargesymfoni på eksklusivt panel! Blank , halvblank eller matt - eller en av nyansene midt i mellom? Her er noen gode retningslinjer. Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren. Kan anbefales i en entrè eller barnerom for lettere vask.


Solfrid forteller at det ikke bare er å dyppe rullen eller. Lady Pure Color er en matt maling. Search for What About Blank. Find Expert Advice on About.


Du har endeleg bestemt deg for farge på veggen, så dukkar spørsmålet om kva malingstype og glansgrad du ynskjer. Matt , silkematt, halvblank, blank eller heilma. Den ene typen maling gjør overflaten enkel å vaske, mens den andre gir en mer eksklusiv følelse.

S kal du male en vegg på barnerommet? Eller lurer du på hvilken maling du bør bruke på kjøkkenet? I dag finnes det malinger spesialtilpasset de. Det kan være smart å holde taklistene i en matt maling ,. Tradisjonelt har hyttebeisen vært blank i det norske hyttemarkedet, men nå kan du velge og vrake, enten du foretrekker matt eller blankt på hytteveggen din.


Valg av materiale kan spille en stor rolle i hvordan rommet fremstår. Dette gjelder også for maling. På tak er det vanlig å bruke så matt maling som mulig.


På tretak kan du bruke helt matt eller silkematt maling og på alle andre tak er det vanligst med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.