tirsdag 27. august 2019

Marmorbricka grön

Detta är en bricka du kan ha både inne och ute, som avlastningsö för stort och smått. Det känns som grön marmor är på väg tillbaka. Hemma hos min farmor fanns det fullt med fina prydnadssaker i just grön marmor.


Rustik marmorbricka med upphöjda kanter. Fungerar utmärkt för servering, men blir även en fin detalj i de flesta rum i hemmet. Vi levererar lagervaror inom 2-dagar med fri frakt!

Dina Cookiesinställningar för denna webbplats är satt till tillåt Cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan. Marmor är en bricka med ett rustikt intryck som blir en fin detalj var du än väljer placera och använda det till. Välj mellan grå, vit eller grön marmor.


Alla fotografier på den här sidan är tagna av Fröken Grön , om inget annat anges. Marmorbricka Marmor har ju varit trendigt ett bra tag,. Aalto Serveringsbricka Ek. Kvadratisk marmorbricka för servering av t.

Denna pin hittades av Ellinor Skeppström. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Exklusiv bricka i äkta marmor. Använd brickan för smycken och parfymer, till köksön för kryddor och oljor, på soffbordet som.


Brickan har tassar undertill. Här på Lagerhaus hittar du alltid ett brett sortiment av inredningsprodukter och säsongens alla nyheter. Låt dig inspireras av de senaste. Stilfull marmorbricka perfekt för uppläggning av ost, marmelad och andra läckerheter.


Härlig marmorbricka från House Doctor, i äkta grön marmor med guldmönstrad yta i art deco stil. Superfin att ha i köket och kanske förvara lite kryddväxter. En fin grön marmorbricka. Visste ni att grön marmor spås bli en av höstens stora trender? Prova att inreda med en grön marmorbricka i badrummet för lyxig hotellfeeling!


Nordstjerne designar hemaccessoarer som kombinerar funktionalitet med elegans. Rektangulär bricka med kant i grön marmor, 15x30xcm. Med en vacker marmorbricka sätter du enkelt guldkant på tillvaron oavsett miljö.


Välkommen att handla i vår.

Använd den som en vacker ostbricka eller som underlägg för inredningsdetaljer. I grön och vit marmor, 30x30xoch 15x30xcm. Från 149:-Vi reserverar oss för slutförsäljning och varierat utbud i våra varuhus. Tvålpump i grön marmor från Åhlens, 2kronor. Handgjord skål i stengods från Mio, kronor.


Av Sara Ångström Burling. Forrest marmorbricka grön. Finns i två storlekar 30x15x4cm 399kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.