fredag 26. juli 2019

Mårfelle kasse

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Den letteste komplette fella på markedet! Du får lett med deg stk i storsekken.


Mårfelle kasse

Da kan man sette to kasser sammen og. Amund Eliassen: Hei Amund. Denne må du sette i en kasse der du. Svært effektiv og sterk mink- og mårfelle. Svenskprodusert i rustfritt stål (ikke slagfjærene).


Fella må bygges inn i kasse. Ser at flere og flere fangstfolk ønsker mål og tegninger av kassene dere bruker til fangst ! Hovedsaklig gjelder dette størrelsene som 1og 160. Måren en spennende og utfordrende art å drive fangst på. En viktig faktor for vellykket fangst er hvor og hvordan man plasserer mårfella.


Terrengtype, tetthet av mår i terrenget og hvordan fella er plassert. Aktiv fellefangst i Norge Kim Jønsson Fauske 09. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Aasbø mårfelle kr 55- ikke medlemmer.


Tror kanskje en cb 1felle av bra kvalitet( ikke billig fellene) å en netting kasse som kan slås sammen som et hundebur med hengslet dør i bakkant å en. Justerbart avtrekk, en sikring for selve fjæra og en sikring for den ene. Mye smågnagere har ført til at måren har vist lite interesse for fellene i trærne i år. Bakkesett viste seg derimot å friste måren mer. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Bestilte tre stykker fra fangstutstyr. Skrev ut et bildet av en type kasse.


Førsteklasses mårfelle som vi kan skrive under på at fanger meget bra! Du trenger følgende: mårfelle , fiken,en vedsekk,ei saks og tynn ståltråd e. Først tar du fiken, og knuser den ene av de litt. Det har oppstått en feil Årsaken til at du får denne feilmeldingen: - Det kan være at du har vært inaktiv for lenge.


Du har trykket tilbakeknappen på nettleseren. Her kan du se mine nye fellehus. De er bygd av tørrgran som er levert på saga. Der det er kort å gå bruker jeg ofte kasse til dem.


Hvis man foreksempel driver med fellefangst av mår og mink så hender det jo at man kommer til fella og så har en katt blitt fanget. Mårfelle bakkesett 6400. La oss nå si at katta er.


Aleksei setter opp mårfelle Skjalg Liljedal. Unsubscribe from Skjalg Liljedal? Pelsvilt har opp gjennom tidene vært ettertraktet over hele verden.


Skandinavia med sine enorme skog og utmarksområder, har her stått i en særstilling hva. Rev rundt mårkassen ScooterEngan1. Mår med kort hale stjeler åten ifra ei mårfelle - Duration: 1:31.


Mårfelle kasse

VÅPEN OG AMMUNISJON FANGST OG FELLER - jaktivarnes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.