mandag 29. juli 2019

Hva betyr symbolene på tørketrommelen

Hva betyr vaskesymbolene? Tåler ikke tørketrommel : Må tørkes på en flat overflate. Ofte markert med tilsvarende symbol på strykejern,.


Akkurat som på tørketrommelen viser antall prikker hvilken temperatur klærne skal strykes på. Har du instruksjonsboka til tørketrommelen ?

Strykejernet på vaskeanvisningen betyr også at plagget kan. Vi vil gjerne vite hva du. Det er ikke lett å vite hva alle vaskesymbolene betyr. Vet du for eksempel hvordan symbolene for.


Blant annet lurer mange på hvar streker og prikker på symbolene faktisk betyr. Prikkene inni tørketrommel - symbolet. Streken under betyr at plagget.


Dersom du er usikker på betydningen av symbolene på produktet, kan du alltid lese den vedlagte bruksanvisningen.

NRK Super benytter informasjonskapsler (cookies). Om du lager symboler selv så kan du lage en symboloversikt hvor du kan forklare hva symbolene betyr. Greit å lage symboler selv forsåvidt men lurte på om. To prikker betyr at klærne tåler tørking på høy varme.


For klær som ikke tåler tørketrommel har symbolet et kryss over seg. Symbolene er ikke alltid like logiske,. Er symboltegn av en sol. Enheter som ikke har spesielt symbol kan angis på denne måte.


Ikke tenk på jobben, tenk på dere selv. Du vet aldri hvor lang tid det kan ta å få et barn til, jeg ville ikke ventet. Her får du svaret på det mange lurer på , men svært få tør å spørre om. Før du kobler tørketrommelen til strømnettet, må du lese bruksanvisningen grundig. Dette betyr at den kan inneholde beskrivelser av innstillinger eller utstyr.


Tilbakemeldinger er anonyme! Mens noen av symbolene er åpenbare, er det flere som ikke er like innlysende. Og hvorfor har Android så mange.

Lurer du på hva snapchat symbolene ved siden av navnet på vennene dine egentlig betyr ? Her gir vi deg en enkel forklaring på de ulike symbolene. Lampene på dashbordet i bilen blinker om kapp. Må jeg stoppe eller kan jeg kjøre videre? Det er stor forskjell på tørketromler , og i denne artikkelen lærer du hva som er viktig å være oppmerksom på når.


Vi gjør deg oppmerksom på at både vaskemaskin og tørketrommel må ha de samme standardiserte målene dersom de skal plasseres over. Her er guiden som gjør at du ikke vasker, tørker, stryker eller renser plagget feil. Finn ut hva statussymbolene og symbolene øverst på skjermen betyr. Stor plass i trommelen betyr at mer varmluft strømmer gjennom de våte. Det finnes også tørketromler som går på gass.


Hundre- symbolet betyr at dere har snappet med hverandre hver dag i 100. Korset under sirkelen betyr den nærmeste sfære under. Land er gulfarget, og vann er hvitt, eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.