fredag 28. juni 2019

Vaskeanvisninger symboler

Du kan også komme over noen symboler som for øvrig ikke finnes i norske oversikter over vaskesymboler - som dette symbolet : Det betyr at det ikke skal. Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig. Vi har laget en guide til vaskesymboler!


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Vedlikeholdsmerking - vaskeanvisning for tekstiler.

Tørketrommel er et eget symbol og er ofte merket med temperatur i tillegg. En prik i en cirkel betyder, at tøjet kan tørres i tumbler – men. Vi tilbyr trykte og vevde vaskeanvisninger og størrelsesmerker. Hva betyr vaskesymbolene? Alle tekstiler skal ha symboler som viser hva de tåler av vedlikehold som vask, rens, stryking osv.


Men, hva betyr symbolene? Guide til vaskesymboler.

X angiver anbefalet maksimale temperatur. Når du vasker dit tøj er det vigtigt, at du kender vaskesymbolerne. Få en hurtig forklaring hos Norling Bo. Symboliseret som en vaskebalje med vand.


Dette er symbolene man altså skal kunne. Kjenner du betydningen av de viktigste vaskesymbolene? Alle symboler som hjerter, blomster, piler, objekter og mye mer! En vaskelapp er en type lapp med vaskeanvisninger.


Man finner vaskelapper i nakken på t-skjorter og gensere, men også på baksiden av bukser. NRK Super er det største norske nettstedet for barn! Hos oss får du TV, spill, radio og nyheter. Har du problemer med nett-TV? Inden du lægger tøjet i vaskemaskinen, er det en god idé at have styr på vaskesymbolerne.


Få et overblik over, hvad de forskellige tegn betyder. Brug dem til at lave dine egne vaskeanvisninger. Mange af de varer vi sælger hos Byflou tåler ikke tørretumbler, men der er heldigvis mange andre og mere energivenlige.

Få lavet dine personlige vaskeanvisninger eller køb ned til 2stk. Fortrykte på lager eller få lavet dine egne. Når du klikker OK eller videre til næste side, accepterer du vores cookie politik. Hvilken symboler bruker en for tåler sentrifugering og tåler ikke sentrifugering? Maskinen din har noenogtjue programvalg, den nye jeansen har en haug mystiske symboler på vaskelappen, det finnes en jungel av forskjellige produkter som.


Dryptørres eller i tørretumbleren? Stryges eller ikke stryges. Her får du forklaringen på symbolerne i dit tøj. Mens de fleste emojis er ganske selvforklarende, er det andre vi ikke helt klarer å forstå oss på.


Vaskes i hånden eller renses? Lilleborg er Norges ledende leverandør av hygiene- og rengjøringssystemer til det profesjonelle markedet. Her er noen gode eksempler.


Vår visjon er ren og nær verdiskapning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.