mandag 10. juni 2019

Sveitserhus farger

Etter hvert opptrådte kraftigere farger i dekoren og på de malte flatene, med rødt og oker som dominerende, i det stilen gle over i det mer nasjonalromantiske. UTSMYKKING AV SVEITSERHUS. Drømmer du, som mange andre, om et koselig lite sveitserhus der snekkergleden er fremtredende og utskjæringene fantasifulle?


Mens vi i dag ser sveitserhusene hvitmalt, var de opprinnelig malt i flere farger. Fargene skulle ikke lenger illudere stein, men etterlignet fargene på treverk.

Blir aldri helt enig med meg selv om den er skikkelig stygg, eller skikkelig kul i fargen. Sveitserhus og rosehage Jeg er ei jente på år,. Knottknaggene i entreen heter Ohook og finnes i mange farger , fra den dnakse.


Denne Pinnen ble oppdaget av M K. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Fargeprøver tatt fra fasader viser at det var vanlig med tre farger ,. Tidstypisk fargesetting rundt forrige århundreskifte med varm beige farge på panel og rødlig mørk. Hun og familien har flyttet inn i nybygget sveitserhus som krever mye av Anettes tid til både små og store prosjekter.

Her er bilder fra et koselig sveitserhus jeg har stylet nylig. Veldig mange rom var lyse, så her var det koselig med litt farger inn. Stilriktig listverk, paneler andre bygningsmessige detaljer ute og inne. Via vårt forhandlernettverk kan vi levere til hele landet.


Se ekteparet fra Froland sitt fantastiske sveitserhus. Camilla tar stadig malerkosten fatt og har allerede skiftet farge på veggene et par ganger. Hva er historien bak huset ditt?


Faren min har hatt huset. Da bør du velge et hus i sveitserstil fra BLINK HUS. Vi ønsker å beholde den gamle stilen men har skiftet kledning og vinduer osv. Taklist 21x95mm Gerikt 21x120mm Gerikt og dekorkloss (type 21) fra EKS Design as, malt i to farger. Her er den ultimate guiden til hvordan velge riktig utendørsfarge!


Når man skal velge farge til husets fasade er det en del ting man bør tenke på. Huset ble malt i lyse farger , mens konstruksjoner og dekor ble framhevet med mørkere farge. Moderne liv i gammelt sveitserhus. Vi har brukt mørke farger fra perioden for å få rommene til å virke mindre.


Det føles mer koselig og intimt.

Kopiering av farger blir sjelden vellykket, det ser vi mange eksempler på. For Knut har ikke gjenskapt et sveitserhus uten å gjøre stilen komplett. På øvrige dører og alle vindus- og dørlister er det en mosegrønn farge ,. Jotun OPTIMAL får du i mange farger.


Hvordan velge farge til huset ditt ser du her. Dette er et flott hus med mange gode kvaliteter. Det har imidlertid på et tidspunkt vært. Målet mitt var å få fram ulike kjennetegn til interiøret ved hjelp av farge ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.