torsdag 27. juni 2019

Magisk kopp

Magisk kopp

Lag ditt eget kaffekrus med eget bilde og tekst. Din favorittpute med foto og tekst. Mange ulike farger og formater! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Lag egne magiske kopper rimelig og enkelt! Masse eksklusivt design. Når kruset er kaldt vises ikke bildet men bildet trer frem når du fyller i varm væske.


La deg begeistre av denne fantastiske koppen som serverer deg verdenskartet i både mørke og dagslys. Fyll koppen med varm drikke og se endringen! Bestill enkelt et personlig tryllekrus med ditt eget foto hos cewe. Fyll kruset med varm væske og se bildet ditt trylles frem på koppen. Imponer med denne magiske koppen som endrer seg når man heller i varm væske!


Magisk kopp

Få kulen til å forsvinne - og komme tilbake igjen! Vores speciale er tryk af dine billeder på kopper og cover til mobiltelefoner. Kan du prøve på nytt litt senere? Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Magisk kopp med bilde som forsvinner.


Uffda, vi greide ikke hente episodene til denne sesongen akkurat nå. Hvis du sveiser fast en metallhank på et tomt oljefat så er du temmelig nær en slik magisk tekopp. Akkurat som et tent kvinnfolk. Lag din egen iskalde og uimotståelige slush, helt uten maskiner! Med denne magiske koppen kan det ikke bli enklere: bare legg koppen noen timer i fryseren, ta den.


Magisk kopp

Det er ikke noe så eventyrlig og magisk som enhjørninger. Den skjønne hesteliknende figuren med et langt horn i pannen og regnbuefarvet manke. Et fantastisk, magisk krus som endrer farge, og bildet vises når du fyller koppen med varm drikke. Kan vaskes i maskinen, men håndvask anbefales. Jeg har lenge hatt lyst på en sånn magisk kopp.


Dere vet, en sånn som endrer utseende når den blir varm og avslører et fint bilde. I går fant jeg en kopp som. Ordet Taika er finsk og betyr magisk på norsk. Denne gangen handler det om hjertet.


Magisk kopp

Iittala Taika krus tar deg med inn i de magiske finske skoger, med mystikk og spenning. Fyll med varm drikke og motivet åpenbares: Lag produkter: THERMOS MUG. Vi printer dine digital bilder og gir deg norges beste fotobok.


Med sikker lagring er bildene dine lagret trygt hos oss. Vi har også et stort utvalg av fotogaver. Kopp med personlig bilde er perfekt som gave! Til bestemor, kjæresten eller kanskje til mor?


Bruk dine favorittbilder og skap unike bildeprodukter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.