torsdag 6. juni 2019

Hadeland dyreklinikk

Vi holder til i Storgata i Gran sentrum, og har ca 300. Vår dyrlege har lang erfaring med trygg behandling av hund og katt. Hest og smådyr har hvert sitt klinikkrom. Tisper vil ha stadig større sansynlighet for å få problemer med livmoren etterhvert som de blir eldre.


Livmorbetennelse, der det samler seg opp mye verk i. Det betyr at man ikke lenger kan gå på apoteket å kjøpe markkur til hunden eller katten sin uten at man har.

AniCura er en familie fremtredende dyresykehus og dyreklinikker. Vårt mål er å alltid sette dyret i fokus. Vi ønsker å skape trygghet for både dyr og eier gjennom god kommunikasjon, faglig dyktighet, service og engasjement. Bjørn Erik Strand er daglig leder og eier. Hos oss kommer alltid dyrenes velferd først.


Dyrlegene på Hadeland , Gran, Opplan Norway. Vi utfører veterinærtjenester på hund og katt, Vaksinering, IDchip, Kastrasjon, Sterilisering, Fjerning. Vi har lang erfaring og har fokus på trygghet og kompetanse for både folk og dyr!


Har egne øye- og tannavdelinger.

Klikk her for å se data om dette nettstedet. Se hele profilen til Elisabeth Blom. Det er enkelt å lære dem opp,. Dyreklinikk i store og nye lokaler i Gran Sentrum.


Finn og kontakt din dyreklinikk på telefon. Eller bestill time online her. Visste du at hunder og katter også trenger tannpuss? God tannhelse er viktig. For den rette personen kan det bli muligheter for.


Velkommen til Hadeland dyreklinikk ! Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Egne og innlånte dyr skal hjelpe oss under seansen. Vi håper dette blir en morsom event og. Hjemmebesøk etter avtale.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse,. Se Timer, Telefon og mer for denne bransjen. Klinikken er velutstyrt med moderne diagnostisk utstyr, velutstyrt tannklinikk, digitalt.


FagSenteret er lokalisert på vårt kurssenter på Granavolden på Hadeland.

Her har vi nyoppussede kurslokaler og tre flotte hoteller, som nabo. Hafrsfjord Smådyklinikk ANS. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Gran and beyond. Hva skjer i Gjøvikregionen Hadeland og Ringerike?


Se arrangementskalender for Gjøvik, Lan Toten, Hønefoss, Hadeland og Ringerike. Driftstilskudd veterinær i. View harestuadyreklinikk. Veterinær søkes Nittedal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.