fredag 24. mai 2019

Rengjøring av bil innvendig

Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet. Finn Rengjøring Av Bil Innvendig. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


En bil som er skinnende blank utvendig må også være ren innvendig. Og innvendig vask av en bil er ingen heksekunst.

Støvtørking, støvsuging, rydding og vask gir. Komplett innvendig vask av bilen bringer nybil-følelsen tilbake og gjør hele kjøreturen langt mer hyggelig. Her tar vi deg gjennom absolutt alt!


Vanligvis når jeg tørker støv og vasker bilen innvending, pleier jeg simpelthen bare å bruke lunkent rent vant i tillegg til en støvklut. Med en høytrykkspyler og riktig tilbehør kan du vaske bilen raskt og enkelt hjemme. Vaske bil utvendig og innvendig. Kärcher har alt du tenger av utstyr for vask. Det finnes mange bilpleieprodukter for vask og rengjøring av din bil - både innvendig og utvendig.


En grundig bilvask starter med avfetting, deretter sjamponering.

Dyser blir renset, interiør støvsuges og vaskes. Skinn og tekstil kan bli behandlet eller impregnert etter ønske. Grundig rengjøring og impregnering.


Søler du i bilen kan du tørke det rett av. Setene dine vil tåle mer og renholdet vil bli betraktelig mye. Bjørn-Aage Bredal viser deg hvordan du rengjør bil innvendig.


Vi vil ha et resultat som er så nær ny- bil som mulig, og har derfor plukket ut de. Jeg bruker CG Green clean dersom det er møkkete. På min egen bil , som stort sett bare blit litt støvete innvendig , så går jeg over. Er det lenge siden du renset bilen innvendig ? Eller har du nettopp fått utført en utvendig behandling av bilen og.


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Vi utfører innvendig og utvendig vask av bil. Støvsuging, vask av matter, dørkarmer, dørtrekk, vinduer og rengjøring av interiøret m. Bil Slik vasker du bilen innvendig.


Etter ferdig behandling vaskes hele bilen innvendig. Dette er for å fjerne de giftige avfallsstoffene som legger seg. Hos oss får du alt av innvendig bilpleie.

Vi vasker, renser, pusser og polerer interør og seter. Støvsuger, renser matter og dashbor og sørger for ny- bil følelsen. Luft blåsing, grundig støvsuging av hele bilen , rengjøring av interiøret, matter, vask av vinduer,.


Vask av frontrute innvendig NYTT TEMA. På min bil er det alltid nok med et mildt oppvaskmiddel på. I tillegg til utvendig vask utfører vi: mattevask, støvsugung, interiørrens,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.