fredag 31. mai 2019

Itl feide

Logg deg på itslearning for din skole ved å velge og gå til din site. Dersom du har glemt passordet ditt til Feide , skal du ta kontakt med IKT-kontakten på DIN skole. Merk at alle brukere må nå benytte sikker pålogging til ITL.


Er du i tvil om du bruker sikker pålogging? I så fall kan du sjekke adressen i nettleseren. Har passordet ditt gått ut eller du har glemt det?

Elever og ansatte i skolen logger seg på via FEIDE. Veiledning her Nytteverdi for deg som. Logg inn med Feide -brukernavn og -passord.


Antallet Feide -tilpassede tjenester har vært et hinder for utbredelsen av Feide i Skole-Norge. Velkommen til Itslearning i Bergen. Lærer- og ansattpålogging. Alle studenter må ha Feide -konto for å få tilgang til nødvendige tjenester.


Pålogging itslearning skjer nå via en FEIDE -pålogging.

Hvilken pålogging skal du velge? Dette betyr at de ansatte benytter sitt brukernavn og passord som de har fått tildelt via Feide. Andre brukere Øvingslærere og andre som ikke har NLA konto.


Av timeplanen vil det fremgå når og hvor din klasse har undervisning. Bruk knappene under for å opprette den eller for å søke etter ord i tittelen. Innholdet på NTNUs intranett er i stor grad åpent.


Se temasider for studenter og ansatte (uten pålogging). Digbruker FEIDE -pålogging for elever og ansatte, og ID-porten for foreldre og foresatte. Hvis du skal logge deg på er du velkommen til det. Da håper jeg du har et brukernavn og et.


For å logge inn i itslearning, velg Logg på med Feide : VID vitenskapelige høgskole. Du skal logge deg på ved å benytte valget Logg på med Feide. Studieledere og emneansvarlige informerer studentene og deler studierelaterte ressurser på itslearning.


I bærumsskolen bruker vi Feide pålogging i flere av programmene vi bruker i skolen. Brukernavn og passord til elevene settes på skolen, og eleven får med seg. Her kan du blant annet levere dine oppgaver digitalt.


Har du problemer med å logge inn, kontakt skolen din.

Foresatte må logge seg på med brukernavn og passord. Få enkel oversikt over skolearbeid og beskjeder på din telefon. For våre Oppad-brukere har vi egne brukerside.


Her er det web-basert brukerstøtte 24-slik som filmer, FAQ etc. I tillegg kommer de som betaler med VIPPS. Takk til alle som har bidratt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.