fredag 17. mai 2019

Interiørblogg stue

Sjekk utvalget i vår nettbutikk! En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem.


Man ble plutselig DRITT lei stua ! Heldigvis er det lett å endre stua totalt, bare ved å bytte noen trekk, endre på noen moduler og la fantasien få løpe litt.

Stuen i Bodø er innredet i luksuriøs landstil. Se interiørdesignerens enkle grep som forvandlet denne stuen til en innbydende oase. Anitta fikk plass til stue og hjemmekontor i samme rom. Været kan vi ikke gjøre noe med. Men vi kan tilpasse oss.


En hagestue kan være løsningen hvis du vil utvide sommersesongen, sier Anne Wibeke Monsen i Vakre. Det er ikke lenger bare fra interiørmagasinene vi henter inspirasjon til hjemmet.

Skal du pusse opp, eller bare har lyst til å piffe opp stua eller soverommet? Plantene blir stadig større (nå skal hele trær inn i stuen !), og nye møbler designes for og med planter. Botanikken vil prege smått og stort:.


Hos Kid har vi alt du trenger av interiør til stuen. Se utvalget og kjøp på Kid. Linda bor i rekkehus fra 50-tallet og har en interiørblogg som bugner over av glade farger og herlige mønster. Vi har det du trenger til stuen.


Rask, enkel, lett å bruke. En deilig avslappende stue med gode møbler. Er det noe jeg hater på en hytte, så er det disse stive, stygge hyttemøblene. Her forteller de hvordan. Jeg har letet etter interiørinspirasjon etter at jeg kom hjem fra jobb.


Er så gira på å få alt på plass nå, og helst gjøre det like fint som på. INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet. Innredningstips til hvordan du kan enkelt kan innrede stua.


Innendørs Stue les videre.

Skriver også om hverdagen med trening, mat og familie. Fire fargescenarier Trendpanelet har sett på hva som er nytt og på vei opp på bestselgerlistene, og laget fire scenarier for hvordan de tror at nordmenns stil- og. Velkommen til stuegalleriet, der du finner en masse stuemøbler i forskjellige stiler og størrelser – alt til rimelige priser.


Finn stua du alltid har drømt om. Hamret og slått og revet peis, lagt. Valget falt tilslutt på fargen hvit lin til stuen. En lys farge med et touch av grått og lin. Akkurat slik jeg ville ha det.


Krysser fingrene for resultatet! For år siden startet jeg min aller første interiørblogg. Den gang var vi alle anonyme og svært få snakket om bloggen sin på jobb eller blant venner og familie.


Til stuen velger du fritt etter egen stil og eget behov. Vinduenes utforming er selvfølgelig et viktig utgangspunkt for hva du kan velge. I stuen er endelig listene på gulvet og i taket på plass, så nå kan jeg endelig ta bilder av hele rommet igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.