tirsdag 14. mai 2019

Fiskars trillebår for selvbyggere

Fiskars trillebår for selvbyggere

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Dette er en kraftig og robust trillebår med helpresset galvanisert kasse og. Robust og kraftig trillebår for selvbyggere , håndverkere og entreprenører. Passer for de større oppgavene i hagen og rundt huset. Stor kasse med støttestag.


Trillebåren har galvanisert stål med lakkert overflate. Selvbyggerbåren er en klassiker på det norske markedet. Det er en stødig trillebår for de fleste typer bruk. Skal større last flyttes så er.


TRILLEBÅR SELVBYGGER 011G,. Fiskars trillebår , selvbygger. Fra pris: 79per stk. Meget kraftig og stabil trillebåre for de store oppgavene, privat eller profesjonelt.


Konstruert for å kunne trilles. Gratis frakt fra 6kr. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. En robust og kraftig bår for selvbyggere og entreprenører.


Fiskars trillebår for selvbyggere

Kraftig trillebåre for de større oppgavene i hagen og rundt huset. Sjekk priser på trillebår. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Her finner du alle våre butikker.


Vi har et stort utvalg produkter. Kjøp trillebår billig i nettbutikkene. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Fiskars trillebår for selvbyggere

Dette er trillebåren for selvbyggere , entreprenører og landbruket. Produktinformasjon Tilbehør. På lager Leveringstid: 3-dager. Med Helt Hjem eller Postnord dagers returrett.


Har en fiskars selvbygger trillebår som jeg skifter komplett hjul på ca gang i året. Finnes det noen pungteringsfrie eller evt andre uorginale hjul som er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.