tirsdag 26. februar 2019

Festool dykksag

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Sag, slipe- og fresemaskiner, støvsugere, blandeverktøy og batteridriller. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Sirkelsag, pendelstikksag, kappsag, benkesag.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Skal du sage helt rett, og vil du samtidig kunne starte et snitt midt i en plate, så er det uten tvil en dykksag du skal ha fatt i. Gjæringsbar dykksag komplett med tilbehør!

Trinnløs innstillbar gjæring i opptil grader gir høy presisjon uansett om du sager lister, bord eller planker. Sammenlign pris på sirkelsag og dykksag. Vi hjelper deg å velge blant 2varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


TS 55REBQ er en tynn og kompakt sirkelsag. Denne tynne og kompakt sirkelsagen gjør det mulig å sage nærme kanten. Ja, artikkelnummeret stemmer.


Jeg ønsker en reservedel til dette produktet. Gå videre til reservedel Nei, artikkelnummeret. Kraftig dykksag som er gjæringsbar 0-45° og har en slank side som gjør det mulig å bruke den ekstra nær vegger eller lignende. To dreibare 7mm styreskinner. Festool ATFBolt M5x40mm, res.


DYKKSAG : Supernøyaktig, og svært hendig. Foto: ProdusentenVis mer. Ekspertene digger disse sagene. De her den med en skinne i pakke, den andre pluss skjøytestykke må du kjøpe løst.

Dykkskaga er smart til det meste. Tilbud NOK 49Førpris: NOK 73Rabatt- inkl. Er det noen her som har testet dykksag ? Stabil og solid dykksag som gir rene og nøyaktige kutt.


Leveres med sagblad og 4-delt skinne med total lengde på 1cm. Den er nøyaktig som en bordsag og hendig som en sirkelsag. Selges nytt i ubrutt forpakning.


Kan hentes i Stavanger eller sendes (kjøper betaler frakt). Unik dykksag beregnet for kapping og klyving av platematerialer samt tilpassing og bearbeiding av fasade- og takplater. Snorrette, flisefrie og eksakte kutt ved bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.