torsdag 27. desember 2018

Glattkant eik pris

Glattkant eik pris

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Maxbo har alt av listverk.


Glattkant eik pris

Hos MAXBO finner du glattkant som blant annet dekker over horisontale og vertikale skjøter. Kjøp på nett eller i butikk. Glattkant i ubehandlet eik. Leveres i faste lengder og har mange og ulike bruksområder som f. Beholdning og pris kan variere mellom byggevarehusene. Aktuella priser och lagerstatus:.


Det er også mulig å ha denne både som karm og fotlist. Alle priser er inkludert MVA. Kvistfritt og rent materiale. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Vi selger topp kvalitet til fast lavpris.


En glattkant benyttes til. Fotlist Ideal produsert av førsteklasses amerikansk rød eik. Europeisk eik , ubehandlet. Ta gjerne kontakt for tilbud og dagens priser. P anel i bjørk, osp og svartor.


En av våre spesialiteter er listverk i forskjellige treslag som eik , teak, mahogny og bøk. Sjekk priser på glattkant. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Glattkant eik pris

Du har ikke valgt butikk og priser og utvalg kan derfor variere. Varen finnes på følgende avdelinger:. Velg butikk for å gå videre. Ta kontakt for priser og evt. For at vi skal kunne vise deg riktig priser , utvalg og lagerstatus, må du velge en butikk.


Det gjør du ved å velge fra listen nedenunder eller ved å skrive inn. Vi tar forbehold om oppdaterte priser på siden. Ved uoverensstemmelser er det pris iht. Vi har glattkant i Osp, Bjørk, Eik , Teak og Furu. Det det ble lagt vekt på lite materialforbruk og lav pris.


Glattkant eik pris

Handrekker Rammelister Benkebord. Logg inn for å se pris og lagerstatus. Detaljer Dokumentasjon Lagerstatus. EIK 15X1GLATTKANT GB68. Skulle gjerne hatt noen løpemetere med f,eks mm eik til en.


Dei skal ha eik , ask, bjørk, osp, teak (dels glattkant , dels uhøvla). Trur ikkje det er tenkt som konstruksjonsvirke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.