torsdag 11. oktober 2018

Kasteøks

Lett kasteøks fra Tyskland. Bakgrunnen for dobbelteggede økser er at man har to egger i samme øks. En til å hogge i uren ved og en skarp egg til rein ve eller. Vi er opptatt av våre brukeres personvern og sørger for at all behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning.


Klikk her for å lese vår.

Hvis den ene eggen blir sløv har man den andre siden av øksa som reserve. Leveres med stk eggeskyttere. Begge eggene er identiske og øksens. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Kit Rae BlackJet kasteøks merkevare. Kastekort, stk med slire kastekniv. Jørn Jensen Lærhandel AS har mer enn års erfaring med skinn og lær som råvare.

Vi fører også knivmakerutstyr,Jörnkängan jaktstøvler,Cress skinnklær. Gil Hibben Gen X Kasteøks. Kasteøks 1: Lengde = minst 6mm (24”) 2: Egg = Maks. Trefelling, flishugging og stubbefresing.


More articles ← Hvordan bytter jeg skaft på øksen? Hvor stor bør huggestabben være? Det står dyktige mennesker rundt i hele landet klare for å hjelpe deg med å finne det Hultafors verktøyet du trenger, søk i kartet for å finne din. KulturRedskap - Øks og Ljå. Velkommen til oss på Jula!


Oppdag hva vi kan tilby deg! Kan være bestillingsvare. Det er en skikkelig kasteøks. Rørtrådsveising, akslingsdeler. Gränsfors kasteøks skaft 75cm. Universell økseholder i solid lær.

Dobbeltnaglet så den tåler selv tunge og store økser. Belteløkke, lengde: 7cm. Norges største nettauksjon. Gjør et kupp - 20auksjoner slutter i dag! Alle prisklasser og kvaliteter.


Håndsmidd kvalitetsøks med lærslire og års garanti fra Gränfors. Denne type øks ble opprinnelig brukt av tømmerhoggere som dro nytte av å alltid ha en skarp øks tilgjengelig. Ved å bruke en side til tøffere bruk, kunne den. Fant ingen resultater for søket.


Prøv å utvide søket ved å fjerne søkebegrensninger, fjerne spørretermer eller ved å forsøke med andre søketermer. Buy Now: Cold Steel, Sure Balance Sport: 265. Hobbyer: Hei Ser etter noen vanlige kaste økser som skal kastes på blink, ser etter 3-stykk, i en ikke så altfor dyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.