mandag 29. oktober 2018

Brystrekonstruksjon etter kreft

Ved brystrekonstruksjon forsøker kirurgen å tilføre mer hud og vev i det området der brystet. Av 7brystrekonstruksjoner etter kreft utført i Norge i. Det er en forutsetning at. Når man vurderer brystrekonstruksjon er det nødvendig å finne den best egnede metoden for hver enkelt kvinne.


Rekonstruksjon av bryst etter kreft Etter.

Denne oversikten er basert på søk i. Brystrekonstruksjon kan styrke selvbildet og er derfor et godt tilbud til dem som er blitt mastektomert. For kvinner med genetisk risiko for å utvikle kreft også i det andre brystet kan det være aktuelt å behandle dette samtidig. En annen vanlig brystrekonstruksjon innebærer å bruke frisk hud og muskulatur fra andre områder på kroppen.


Kreft i det andre brystet. Smerter etter bryst­ kreft ­behandling kan vare i årevis. Jeg fjernet hele brystet i feb.

Nå venter jeg på brystrekonstruksjon , men det er vanskelig å velge metode. Fra Halsteds metode for. Brystkreft er den vanligste formen for kreft hos kvinner i den vestlige verden. Når man skal rekonstruere bryst, er enkleste metode å legge inn en protese under huden og den store brystmuskelen.


Plastikkirurgisk seksjon ved UNN har ansatt sykepleiere og merkantilt personale - og hadde planlagt å ansette en plastikkirurg. I mars fikk 43-åringen konstatert kreft i venstre bryst. Kjempeflott, synes brystkreftpasientene. Tilbudet finnes i Oslo, Bergen, Tromsø og Trondheim Behandling. Man snakker om en sekundær brystrekonstruksjon når brystet, etter å være blitt operert for kreft , blir rekonstruert på et senere tidspunkt.


Velg behandlingssted for brystrekonstruksjon med brystprotese, kreft. Den mest brukte metoden ved brystrekonstruksjoner er å legge inn en protese. Tap av et bryst som følge av kirurgisk behandling vil for mange kvinner bety at de. Vi trenger derfor frivillige med ulik erfaring og bakgrunn.


Du behøver ikke ha erfaring med kreft – bare ha lyst til å bidra. Derfor hadde jeg bestemt meg for å ta en brystrekonstruksjon.

Jeg begynte å lese mye om det,. Dagbladet (God torsdag): - Jeg trodde kreft rammet alle andre kvinner enn meg. Men plutselig var det min tur, forteller Lise Askvik hjemme i stua i Leirsun utenfor.


Teknisk vedlikeholdsarbeid pågår. Beklager ulemper det kan medføre. Tønseth peker også på at Rikshospitalet er blant de få sykehusene som utfører brystrekonstruksjon med.


Brystkreftforeningens formål er å gi hjelp og støtte til brystkreftberørte, og å ivareta deres interesser. Vi venter fandenmeg ikke på ny pupp etter kreft. Ny pupp tar tre til fem år -ved noen sykehus opp mot TI ÅR- det er skandaløst og komplett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.