onsdag 10. oktober 2018

Brukte behandlingsbenker

Brukte behandlingsbenker

NettoMedical medisinsk utstyr, hjelpemidler, velvære og barnesikringsprodukter. Engangskanyler, Sprøyter mm. Har to stk grå, den ene har låsbare hjul i den ene enden så den letter. Behandlingsbenk brukt på legekontor selges for mp 500kr.


Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet. Pent brukt tarsus massasjebenk selges for kr. Stairmaster HIIT UBE - DEMO.


Regulerbare, sammenleggbare, stasjonære, manuelle eller. Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.


Hjul for enkel forflytning av benk (ypperlig til vask under benk og bruk under redcord). Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.


Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Ved innstillinger bruk ikke stor kraft, alt er konstruert for å kunne reguleres og innstilles med liten kraft. PRODUKTER OG NETTBUTIKK OTSIKKO. Vi er stolte over å være distributør av FL Medical sine benker i Norge.


Brukte behandlingsbenker

Vår danske produsent har standard oppsett og spesial tilpassede benker. Inntil i dag har vi ikke hatt havari, hvilket er din trygghet ved valg av brukte apparater. Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Våre medlemmer har brukt dem i mer enn år og vet hva.


Bredt utvalg av behandlingsbenker , hudpleiebenker og spabenker. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller. Da jeg har lagt opp som fysioterapeut har jeg 3stk behandlingsbenker til salgs. De kan ses etter avtale og må hentes.


Brukte behandlingsbenker

Vi har laget en kolleksjon med puter til bruk for veterinærer. Hudpleiebenker, behandlingsbenker og massasjebenker til profesjonelle behandlere. Desinfisering og sterilisering. Kan dere gi opplæring i bruk av apparatene?


Ja, dette har vi god kompetanse på. Både opplæring i selve bruken, men også hvordan mann foretar enkelt vedlikehold. Vi kan nå tilby diverse du trenger å bruke når du skal lage din egen kosmetikk.


Velkommen til god handel hos Salon. Kan videreføres i drift med en gang, tidligere brukt av. Lukk og aksepter Mer info.


Salg av: Akupunkturnåler,moxa,permanåler,ASP,copping,varmeplaster, behandlingsbenker , punktsøkere, lasere, tens og annet utstyr for akupunktur og fysioterapi. Masolet har tagit med sig traditionerna från Masolet-programmet som anses vara marknadens driftsäkraste behandlingsbänkar. Mer informasjon om NASPAN bøyler finner du på denne videoen: Se video.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.