onsdag 19. september 2018

Brannsikker plate bak ovn

Søk brannsikker plate bak ovn. Slik får du fyr i peis og ovn. MAXBO har brannbeskyttende plater som erstatter den tradisjonelle brannmuren. Kjøp brannmurplate på nett eller i butikk.


Brannsikker plate bak ovn

Hvor mye varme som avgis fra de ulike flatene på ildstedet, bak ,. Gips bak peis inntil pipe. Hvis dette ikke er lov, finnes det en ikke brennbar plate som er 5mm tykk? Når et nytt ildsted skal monteres, har man som regel behov for en brannmur.


Har fått tilbud pr plate , ca 2. Ett problem er at gips ikke er godkjent til plassering nærmere enn kravet til vanlig brennbart materiale fra en ovn. Platene kan også kles med dekorstein, fliser og lignende. Til venstre: Som erstatning for brannmur bak en ovn , må det plasseres en brannsikker plate. Her sages platen til for bakveggen.


Krav til ildsted og brannmur Nyinstallering av ildsted krever ikke søknad og tillatelse. Det stilles ingen formelle krav til den som skal montere et ildsted. En peisovn på hytta eller i villaen står høyt oppe på manges ønskeliste.


Den skaper trivsel og samhol sørger for oppvarming dersom det skulle oppstå. Direkte fra eget lager til lavpris. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Brannmurplaten kan limes, skrues rett på brennbar vegg eller stenderverk og tilpasses lett med håndsag.


Man kan prime og male eventuelt lime dekorsten rett på platen. En peis eller ovn som skal stå på et gulv av tre eller annet. Andre krever at man har en plate under selve. Det er Norsk Varme som står bak. Men mange produsenter har egne tilleggskrav som f. Ellers er det lov å ha større plate hvis du ikke vil ha.


Gulv under og foran ildstedet skal være av ubrennbart materiale eller dekket med ubrennbar plate. Kaminer og peisinnsatser skal ha slik plate under hele omrammingen. Til hver plate , benyttes det skruer. Platen kan erstatte en tradisjonell brannmur når det er behov for å. Ved plassering av ildsted i hjørnet må hele veggen bak ildstedet være ubrennbar, se fig. Oppstillingsvilkår for ildsteder uten dokumentasjon.


Hensikten med programmet er å gi en innføring i varme som fag og grunnleggende kunnskap om ulike Nordpeis produktgrupper og deres funksjonalitet. Vårt utvalg av gulvplater er stort og består av ulike materialer, fasonger og farger. Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet. Dersom du har en komplett ovn må du tenke på hva slags underlag den skal stå på. I dag kreves det at en har en brannsikker plate under ovner.


Høyde 1x bredde 1dekker de fleste behov for brannmur bak ovn. Brannsikker plate for bruk bak vedovn, denne er ferdig fliselagt. Spørsmålet i den forbindelse er hvorvidt min vegg som er gipsbelagt er brannsikker nok. Beskytter mot vann og fettsprut på ditt kjøkken! Høyde: 50cm, Bredde: 80cm, Tykkelse: 4mm.


Komplett med festebolter. Uansett hvilken type ovn rør du bruker, må du beskytte ditt hjem fra brann ved å sette ovnen din på en brannsikker ildsted. Det kan være en plate bak. Et ildsted er for mange en viktig del av et personlig hjem. Men et ildsted og en pipe betyr også at man må være bevisst på brannsikkerhet, og i mange.


På veggen bak ovnen er det lagt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.