tirsdag 28. august 2018

Brosjyreholdere

Brosjyreholdere

Vi har brosjyrestativ, bladholdere og tidsskrifthyller. Hos oss finner du avisstativ for vegg og gulv, brosjyrestativ på hjul eller til bor og tidsskrifthyller og holdere. Stilig frittstående, tosidig brosjyrestativ med hele brosjyreholdere Med hele stk. Alltid fri frakt og års garanti. Abrosjyreholdere får du maksimal eksponering av brosjyrene dine.


God kvalitet og de fleste kommer med bæreveske. Superlette stativ som er raske å sette opp og slå sammen med sin geniale popup-funksjon. Finn brosjyreholdere nå på Kensaq. Mange ulike modeller og prisklasser. Vi leverer standard brosjyreholdere i klar, støpt plast.


Til å sette på disk eller. Brosjyre holdere i ulike formater for bord og vegg. Vi hjelper deg med det du trenger for å vise frem dine brosjyrer og publikasjoner.


Brosjyreholdere

Er du på jakt etter en brosjyreholder kan du glede deg over et enormt utvalg og store variasjoner i både design og materialer. Prisnivået varier veldig i forhold. Alt innenfor display og profileringsprodukter i plexiglass.


Store og små løsninger produsert i pleksiglass som vi tilpasser ulike behov. Akryl er et materiale som. Praktisk plastholderen for visittkort, brosjyrer og menyer. Sammenleggbart og lett brosjyrestativ i aluminium.


Brosjyreholdere

Dette brosjyrestativet er enkelt å bruke og du får med transportkoffert i sort aluminium. Priser vises kun hvis du er innlogget. Har du butikk, verksted eller kontor der kunder eller prospekt kommer jevnlig innom, har du behov for brosjyreholdere , enten du. Fåes i forskjellige størrelser og formater.


Visittkort- og brosjyreholdere. Klikk på bildene for beskrivende tekst under bildet. Velg mellom flere praktiske modeller. Butikkinnredning til meget rimelige priser! Kjøp direkte fra importør!


Brosjyreholdere

Vi har mange fine alternativer for display av brosjyrer og enkeltark. Pris vil variere avhengig av volum. Meny- og brosjyreholdere. Ekstra gode kvantums-rabatter og prisgaranti!


Ved bestilling av totalt stk brosjyreholdere rabatt (kan blande ulike modeller) Ved bestilling av totalt stk. Her finner du displaymateriell til din butikk. Flotte brosjyreholdere for butikk, resepsjon, kontor, skranke eller venterom.


Leveres både som frittstående og veggmontert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.