fredag 1. juni 2018

Minkfelle åte

Minkfelle åte

Alltid stort utvalg og god service. Se utvalget og kjøp online på P Lindberg. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her.


Minkfelle åte

Trapper fanger mer mink, og du slipper skifte åte jevnlig ved å bruke luktestoff. Inspeksjon_____ Fangst med levendefeller – hvordan avlive? Hvilke felle skal vi velge – levende.


Hans favorittmix mht åte var bomullsfiller dyppet i honning tilsatt knust godis i form av Kongen av Danmark. Som åte til mink er nok fisk en klar favoritt. Minkfeller har en vekt på ca. Har man et viltkamera kan man prøve å legge ut epler, fiken og andre søtsaker som åte for å se om man finner mår på den måten. Jo det kan nok være noe i det med honning, men det er så mye bedre å bruke fisk til åte synnes jeg.


Jeg får veldig gode resultater på mårefangsten med fisk. Gildrekroker: Med alle slagfeller følger det med en spennkrok, og du betjener fella fra utsiden og er aldri inne i mekanisme som kan skade deg. Fella aktiveres ved at dyret tråkker på en plate i gulvet, når dyret går mot åte innerst i fella. Døren låses automatisk når fella blir utløst. Det finnes både slagfeller som dreper minken, og levendefangstfeller (fangstbur) på markedet.


Denne kan brukes til mink. En egen luke gjør det enkelt å skifte åte. Varen ble lagt i handlekurven din! Bøylen må da slå ned mot underlaget og da stopper det for meg ja og utløseren ! På denne måten slipper du å ta ut fella for hver gang du skal inn å fylle på eller bare sjekke tilstanden på åte. Dette er favoritt fella til mange, og spesielt Viltforvaltning og dyrevernsnemnder er flittige brukere av Grevlingfella.


Minkfelle åte

Ypperlig slagfelle for bruk i gjennomgangsfeller (også uten åte ) Fella leveres med ferdig montert trampeplate for montering for frontslag. Men har god kraft og fanger bra hvis ikke mus har spist opp åte. Dyret får da lett kontakt med åte og det stimulerer dyret til å trykke på. Disse produseres ikke lengre. Fest fella til trestammen FØR du spenner den opp.


INNSAMLING AV EGG OG DUN 7. Tillatte arter for egginnsamling 7. Redskapene som fanger viltet levende, må alle ha mål ut fra hensynet til dyrets bevegelsesfrihet. Husk at under bruk av alle fangstredskap som fanger viltet levende. De fleste seriøse pelsjegere benytter luktestoff ved fangstplassen. En av Amerikas største fangere fortalte meg en gang at uten luktestoff ville han ikke sette opp. Liten og snerten felle for levendefangst av røyskatt, snømus og rotte.


Men gammel minkfelle uten åte ble desarmert i hellaren: minutter med solgløtt ble de eneste på meg i januar. Sammenspikret kasse av granbord og fallem. Spalten er forsterket i bakkant. Som unggut fanga eg ein mink i ei minkfelle slik som den Okskriv om.


Minken leverte eg til tanta mi som dreiv med mink den gongen. Velkommen til Jula Bodø! Jula Bodø finner du plassert på Mørkved på tur inn til Bodø sentrum.


Der ligger vi plassert rett ved siden av. En kvalitets minkfelle for levende fangst, som er enkel i bruk og ikke minst human.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.