tirsdag 5. juni 2018

Kjøkkentrender 2017

Mindre hvitt, mer sosialt og fortsatt funksjonelt er noen av nøkkeltrendene for det moderne kjøkkenet. Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. Få oversikten over alt som er nytt på interiørfronten! Få med deg de nyeste interiørtrendene og -tendensene.


Farger: Grånyanser er populært, men nordmenn blir stadig modigere og prøver seg på knallfarger som gult og oransje. De færreste er tøffe og vågale når vi går til innkjøp av nytt kjøkken. Vi er opptatt at å ha personlige hjem, men de aller fleste av oss velger de hvite.


Vårens kjøkkentrender er delt opp i fire stiler med fokus på materialer. Treverk, metall, laminat og stein. Kjøkkentrender for alle sansene Vi har boltret oss i sesongens sanselige og funksjonelle design til kjøkken og bord. Stikkord: kjøkkentrender.


Kjøkkentrender 2017

Dette er de nye kjøkkentrendene. Jeg har fortsatt stor tro på vi vil se at FARGER blir viktige i året som kommer, sier Jotuns Fargesjef. På torsdag inviterte Gelmuyden Kiese Lifestyle til pressedag for mote- og interiørbransjen.


En stilig takterrasse med matservering, loungestemning og sommerlige. Hva drømmer du om når du tenker på nytt kjøkken? Schmidt har et bredt sortiment av klassiske og moderne kjøkken til ditt hjem. Drøm stort - book et møte. Slik velger du kjøkkeninnredning LES MER PÅ SIDE 18.


Tirsdager kl på TV – Nå er det bare å bunkre seg. Den lyse og minimalistiske trenden fikk et godt tak i Kari og Ola, men nå ser det ut til at grepet. Den gule trestavparketten er byttet ut, og nordmenn blir stadig tøffere når det gjelder valg av gulv.


Da er det enkelte stiler og trender som virkelig går igjen blant de ulike forhandlerne og. Neste års kjøkkentrender. Fargemessig har trenden på kjøkkenfronter vært tydelig de siste årene – fra hvitt til lyse- og peppergrått.


Kjøkkentrender 2017

Hvilken blir din nye favoritt? Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her. Haugland alle ledere må få med. Tapet inspirasjon og trend i dag domineres av tapet i naturmaterialer, grafiske motiv, historiske tapeter og fototapet.


Temaet for høstens store designhappening, Oslo Design Fair, er Togetherness. Ofte er kjøkkenet hjemmets hjerte og dikterer stilarrangement og atmosfære i hele huset. Spesielt i moderne designhjem hvor den åpne planløsningen sammenføyer. Gulv bør velges med omtanke, og passe bygningen,bruksområdet og personene som skal bruke det. I et interiør kan gulvet være helt ordinært og andre.


Kjøkkentrender 2017

Og ifølge den erfarne fargeeksperten er det vi nordmenn som er hottest der ute. Det er nemlig den nordiske stilen,. Skal du pusse opp kjøkkenet i år, er sannsynligheten stor for at du.


Et restaurantbesøk er noe ganske annet nå enn for ti år siden. På Grilleriet jobber de aktivt for å plukke opp det beste fra internasjonale kjøkkentrender. Nå handler det om å få kjøkkenet til å. Synes det ikke er lenge siden jeg på denne tiden av året vagget rundt med stor. Vurderer du nytt kjøkken i år?


Liker du i tillegg litt. Er det lite hygge i sengehalmen, bør du male veggene i purpur. Glem Fifty Shades of Grey. Lilla vegger stimulerer sansene, og ifølge en undersøkelse av. Lengter du etter våren og muligheten til å ha på seg en tynnere jakke uten å fryse?


Ta en titt på disse trendy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.