onsdag 6. juni 2018

Bohus lamper

Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff. Stort utvalg av interiør hos Miinto. Gratis frakt over 4kr. Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus.


Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den rette lampen.

Skap ønsket atmosfære og belysning i et rom med en gulvlampe. Velg blant våre gulvlamper av ulike størrelser og design. Se alle vårt utvalg her. Dekorer og skap en hyggelig atmosfære med dekorbelysning fra Bohus.


Med dekorbelysning får omgivelsene raskt en lun og hyggelig stemning, samtidig som det pynter. SKYLINE LUX er luksusvarianten av den populære serien Skyline. Serien kommer i lekker koksgrå farge og har en eksklusiv håndslipt dekor.


Lamper kan gjøre mye med stemningen i et rom.

Her har vi i Bohus samlet våre beste tips til hvordan lamper kan skape ønsket atmosfære. Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. I Bohus ­butikkene finner du nå fullt av stilige hagemøbler som både tåler vestlandsvær og som.


Deriblant flere lekre LED- lamper fra den nederlandske. BREDT UTVALG: Gulvlampe, bordlampe, vegglampe og taklampe til alle rom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Gule Sider er den lokale søkemotoren. Fri retur og gratis frakt over 4kr.


En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller. El-light Bohus Gulvlampe har et vakkert lys og et eklusivt design, som du får for en billig penge ! Stor gulvlampe med rask levering. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering.


Bohus er en lampe serie som med sine enkle og rene linjer passer godt inn i de skandinaviske hjem, og gir godt lys i de mørke tidene. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.

Velkommen til Bohus Namsos sin facebookside. Her vil du finne inspirasjon, nyheter og annen nytting informasjon innen møbler og interiør. Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av lamper og belysning for alle rom til gode priser. Her finner du god inspirasjon, samt klassiske- og moderne lamper til ethvert hjem.


Vi fører en rekke kjente merkevarer du kan velge blant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.