tirsdag 15. mai 2018

Russebuss lounge

Rubuss tilbyr trekking av seter og lounge til russebuss. Som kunde får du velge skai, knapper og søm i de fleste farger. Den er 1meter lang, meter bred og har en stor og. Volvo B10M, bygget om til russebuss i fjor.


Statens vegvesen vil at alle russ skal ha en trygg og fin russefeiring.

Vi ønsker å samarbeide om trafikksikkerhet i russetiden ved kjøp og ombygging av russebiler. Partybuss og russebuss er perfekte lokaler for en fest som skiller seg fra alle andre fester. En partybuss kan være det perfekte stedet å arrangere den store festen. Trenger du sjåfør til russefeiringen?


Vi opplever hvert år at russen sitter igjen med usolgte russebusser og taper tusenvis av kroner på verksted regninger. Konseptet bak å leie en russebuss er å. Gulv fra Amazonas, mose fra Islan diskolys, lounge med kloremerker fra villdyr, dekorasjoner med gamle våpen, Stavanger-kart, nordlys malt i taket og. Setetrekk på lounge og sittegrupper til din russebuss.

Høy kvalitets skai stoff, knapper og sømmer. I Rubuss har vi mannskap med. Bussfix ordner alt til din russebuss. Russebussen har en stor lounge bak i bussen, mens baren befinner seg i midten.


Stilig og gjennomført konsept, hvor Bussexperten har gjort alt. Jentegjengen har brukt like mye penger på russeklær som guttene har brukt på russebuss. Skulle vi ha hatt en lounge ,. Bussen er innredet som en låve og har en massiv bjørneskinn- lounge bakerst. Selv mener gutta at de har Norges lengste russebuss – 1meter.


Etter ønsker og ideer fra dere. Sjekk facebook siden til bussen her: Mario Bros Bussen er nå til. Vi tilbyr alt fra total oppbygging av russebuss , delbygg som f. Bussbygg Vårt team har vunnet masse priser for bussbygg de siste årene og tilbyr alt fra total oppbygging av russebuss til delbygg av f. Mange Bodø-russ er på russebuss. Vi har laget lounge og satt inn led-lys. Det har tatt tid og kostet en god del penger, forklarer han.


Søker etter en som kan sy seter i en russebuss.

Stoffet skal være flammehemmende skai i fargen brunt. Det er seter og sofagruppe bakerst. Her er informasjon rundt dette med russebuss o. I den fem meter lange tohjulingen fikk de plass til en liten lounge , en liten bar, tre små kjøleskap, metervis med LED-lys, lagringsplass under en hjemmesnekret. De gutta fra Arendal er sammen på byens desidert mest påkostede russebuss.


Også mange ferdig ombygde busser som campingbuss, russebuss , arbeidsbuss, turnebuss og motorsportbuss. BAR, LED-striper, LED-Spotlights,. Det hele endte med suksess og bussen ble kåret til Norges Beste Russebuss : Nå hyller russen de unge. Bakkerst i bussen finner du en lekker lounge.


Kompisene i bussen Dalton Gang kjørte helt fra Larvik, og hadde akkurat fyrt opp engangsgrillen da RA stakk innom fredag. De brukte en million kroner på King Kong. Vi er litt slitne etter å. Nå er russebussen med party lounge og lysshow til salgs.


Loungen har store rom til oppbevaring under setene. Russebussen består av jenter fra Elverum, som nå har rullet rundt med høy partyfaktor. Rett før mai ble bussen, sammen med tre andre busser, kåret.


Kjøp og salg av russebuss. Bakerst i bilen er det bygget en lounge som er praktisk og populær når bilen står stille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.