torsdag 10. mai 2018

Digitale miksere

Digitale miksere for live-lyd. Finn den rette mikseren for deg. Velg fra det nyeste utstyret tilgjengelig, fra store merkevarer. Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke Nye produkter Handlekurv.


Velkommen til Ljosland Musikk AS.

Vi har et bredt utvalg av instrumenter både på nett og i vår butikk på Notodden. Vi fører et utvalg digitale PA- miksere , og kan gi brukeropplæring og gode tips dersom du handler en av disse løsningene på våre nettsider. Som forhandler vil du i nær fremtid kunne logge deg inn på denne webben for å ta del i løpende informasjon, legge inn bestilling etc. WebShop for Musikkinstrumenter og lydutstyr. Det skjer mye i markedet for digitale miksere for tiden.


Prisene raser og kvaliteten blir bedre og bedre. Jeg har lenge vært på jakt etter en kompakt, rimelig og.

Yamaha CL serien digitale miksere : CL– CL– CLYamaha feirer over år med digitalmikserutvikling med å lansere CL serien miksere. Hold deg oppdatert KLIKK HER FOR PÅMELDING. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene.


Etter å ha vurdert gode alternativer over en ti har vi valgt å investere i mikser fra Digico. Gode produkter, fleksible løsninger og en høy internasjonal aksept. Leverandør til det norske folk. En iLive koster litt mere enn en M men ikke mye.


Om du tar med i betraktningen at du får med flighter og digital snake i prisen er den heller billigere. Din partner på lydutstyr til alle formål. Vi hjelper deg med hjemmekino og lydstudio. Manufacturer Name Description.


D2-Rack med analoge og digitale innganger samt analoge utganger. Home Recording Analog og digital miksere Lydopptak miksere kommer i en rekke typer, to av disse typene er analog og digital. Hvis du har vært på et platestudio og.


Hva er de forskjellige typene av digitale miksere ? DanMusikk har konkurransedyktige priser og rask levering.

Dette nettstedet er helt responsivt. Mackie tar sine digitale miksere videre med annerledes løsninger enn de andre leverandørene, samtidig som de bygger videre på utstyret de allerede har. Allen er verdens største produsent av digitale kirkeorgler og har en rekke hovedpatenter innen digital lyd som er listet opp på en.


Schilles LydBlogg-Nyheter. Perfekt for solo artister, små band og utesteder. ProDX Serien kombinerer trådløs kontroll og mikse verktøy fra avanserte digitale miksere med en utrolig. Yamaha 01V96i er en profesjonell digital mikser,.


Salg av PA-anlegg, forsterkere, miksere og monitorer. Vi har miksere , og tilbehør til miksere , til markedets beste priser! Musikkbutikk som sender over hele Norge.


Kjøp på nett hos Best2music. Stort utvalg av varer innen det mest av musikkens verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.