mandag 21. mai 2018

Cato østerhus

Finn telefonnummer, adresse og mer kontaktinformasjon. Medeier i ØsterHus Gruppen (ØHG), en av de største aktørene innen boligbygging og utvikling av tomteområder i Jær-regionen. Vi har bygget det opp helt fra bunnen av. Sett opp varslinger og følg markedene på DN Investor.


Cato østerhus

De to brødrene Østerhus , Cato og Njål, har formuer på henholdsvis 139. UTBYGGERNE: - Det har vært en lang, strategisk satsning. Norges mest brukte nettavis for økonomi, næringsliv, børs og finans.


Rå, rask og rett på sak. I dag består konsernet av Øster Hus AS, Klepphus AS, Jærbygg AS,. VestlandsHus får med Øster Hus. Hus som er Rogalands største boligbygger,.


Coop Norge skal være med på å trygge og skape fellesverdier for Coop i Norge, samt medvirke til at samvirkelagene drives til beste for medlemmene. En tragisk ulykke gjorde at Njål og Cato tok over familiebedriften i ung alder. Hus har tradisjonelt bygget.


Både Cato Østerhus i Øster Hus og hageentusiast og journalist Margunn Ueland støttet disse tankene. Han er konsernsjef og medeier i ØsterHus Gruppen, som han eier med sin bror Cato Østerhus. Virksomheten inkluderer både bolig- og hytteutbygging,. Njål Østerhus (til venstre) og Cato Østerhus (til høyre) under fredagens pressekonferanse.


STER HUS: Øster Hus Gruppen består av Øster Hus og Solhytten og eies av brødrene Njål (til venstre) og Cato Østerhus. De har jo muligheten nå. Jeg har troen på at de leverer, sier Cato Østerhus.


Brødrene Østerhus har skapt flere selskaper med navnet Øster Hus,. Sammen med sønnen Cato og tømrer Petter Johansen (t.v.). Joar Gangenes (f.v.), Egil Torgersen, Cato Østerhus , Gaute Dale, Ragne Kristin Farmen, Mons Horve og Jostein Finnesand. Dette har fått entreprenør Cato Østerhus i Sandnes til å tenke nytt. Oversikt over Cato Østerhus sine roller, antall relasjoner og styrescore verdi i det norske næringslivet.


Foto: Hans Iver Odenrud. Cato (red.anCato Østerhus , broren til Njål) og jeg var de. I løpet av de siste årene har han og broren, Cato Østerhus , bygget opp det.


Har Nord-Jæren som geografisk nedslagsfelt. Eies av brødrene Njål og Cato Østerhus. SOLGT TIL CITYCON: Sektor. Seb Cato : Formann Østerhus. Fra venstre styreleder i Sandnes Ulf Terje Hopen, konsernsjef i Masiv Magne Svendsen, varaordfører i Sandnes Pål Morten Borgli, Njål og Cato Østerhus i ØsterHus.


FORNYBAR ENERGI Leder: Rune Hersvik. Breiablikk Investering utvikler eiendommer for boligformål på Nord-Jæren. Vår hovedvirksomhet er kjøp, regulering og opparbeidelse frem til byggeklare tomter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.