tirsdag 22. mai 2018

Benker og bord ute

Stort utvalg av solide utebenker. Vi har benkebord og parkbenker til bra pris! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vedlikeholdsfrie, solide og miljø- vennlige produkter i stein! Hagebord til lave priser.


Billige møbler med kvalitet hos Chilli.

Hos MAXBO finner du et stort utvalg av stoler, bord og benker til uteplassen. Kjøp hagemøbler på nett eller i butikk. Våre bord og benker er designet med tanke på de som skal sitte på benken , så kvalitet og funksjonalitet står i høysetet, og vi har mange friske. Bærekraftig og miljøvennlige produkter.


Produktene er robuste, vedlikeholdsfrie, værbestandige, råtesikre, frostsikre. De fleste av våre benker , krakker og bord har treverk i seg. Vi leverer først og fremst malmfuru, fransk eik og accoya, men også noen tropiske tresorter.


Vi tilbyr flere modeller av robuste benker med bord som smelter godt inn i omgivelsene, og praktiske bord med hull for parasoll i bordplaten.

PRISER FOR BORD OG BENKER - for ute - og innebruk Alle priser er inkl. Prisene gjelder bord og benker. Kvalitets benker til offentlige miljøer. Benkene kan graveres med kommunevåpen, navn på sameie, borettslag el.


Vi kan levere i ønsket RAL og med FSC godkjent. Kjøp stilige designede hagemøbler. Alltid lave priser og et stort utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Våre utebenker er av høy kvalitet og finnes i mange pene modeller. Robust, slitesterkt utemøbel med sammenleggbart bord og to sammenleggbare benker. Bør ikke stå ute i regn. Et robust langbord som tåler å stå ute - et bord som burde finnes i en hver hage. Langbord og benker for sommerens mange hagefester!


Trolig Norges mest solgte benk gjennom tidene. Oslobenken er stablebar og krever derfor. Vår og sommer er synonymt med lange dager utendørs,. Tilbring sommerkveldene ute.


Velg blandt våre utemøbler i høy kvalitet til park eller uteplass.

Lange linjer Utelangbord og like lange benker står ute hele året og trenger ikke vedlikehold. Våre leverandører har et stort utvalg i benker og bord for utebruk. Rustfritt stål, tre, glassfiber og betong er de primære materialer for utemiljø. Norfax tilbyr moderne parkbenker for offentlige parker og uteplasser. Ja- benken er kjent for.


De aller fleste produktene kan brukes både innendørs. Dette bordet kan du trygt la stå ute året rundt. Lag et plankebord med benker. Tilbyr et bredt utvalg av benker med og uten rygg i materialer av høy kvalitet.


D filer tilgjengelig her. Bord - og benkesett, av heltre med kraftige sammenleggbare stålbein. Settet kan brukes både inne og ute , det er lett å lagre når det ikke er i bruk på grunn av de. Så det er bare å bestille å være klar til våren.


Benker og bord blir solgt på bestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.